Η παράσταση “Ο Ραφτάκος των λέξεων” έρχεται σπίτι σας – Thisisus.gr

Η παράσταση “Ο Ραφτάκος των λέξεων” έρχεται σπίτι σας – Thisisus.gr

Πάμε θέατρο ; Πάμε στην παράσταση ” Ο Ραφτάκος των λέξεων”. Πως;

Μιας κι εμείς δεν μπορούμε να πάμε στο θέατρο, έρχεται το θέατρο σε… εμάς! Πιο συγκεκριμένα, η παράσταση “Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ” του Αντώνη Παπαθεοδούλου έρχεται στα σπίτια μας από το Σάββατο 19/12 έως και τις 10/1/2021 σε μία ειδικά μαγνητοσκοπημένη ON DEMAND παράσταση.

MENOYME ΣΠΙΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΕΑΤΡΟ – ΟΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ

Ο ΡΑΦΤΑΚΟΣ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ που αγαπήθηκε τόσο πολύ από μικρούς και μεγάλους επιστρέφει με πολλές εκπλήξεις μέσα από τις οθόνες σας σε μία ειδικά σχεδιασμένη μαγνητοσκοπημένη παράσταση.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος ανακαλύπτει νέους διαδραστικούς, ευφάνταστους, πρωτότυπους και διασκεδαστικούς τρόπους να παρουσιάσει μέσα από την οθόνη, μία ειδικά μαγνητοσκοπημένη παράσταση, εμπνευσμένη από το βιβλίο του Αντώνη Παπαθεοδούλου «Ο Ραφτάκος των λέξεων», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στη θεατρική διασκευή της Τίνας Γιωτοπούλου, θεατρική σκηνοθεσία του Γιώργου Τζαβάρα, πρωτότυπη μουσική του Νίκου Πλατύραχου, διαδραστικό σχεδιασμό της Φλώρας Σπύρου και καλλιτεχνική επιμέλεια της Χρύσας Διαμαντοπούλου.

Όλη η ομάδα μας προτρέπει να φτιάξουμε ΜΑΖΙ την κουβέρτα του Ραφτάκου για να ζεστάνουμε όχι μόνο την πόλη μας αλλά και ολόκληρο τον πλανήτη ΓΗ! OΛΗ Η ΓΗ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!

Για περισσότερες πληροφορίες και εισητήρια πατήστε εδώ

About Author