Η Πηνελόπη Σου και το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού Ένα διασκεδαστικό, εκκεντρικό βιβλίο αναζήτησης και εύρεσης -Thisisus.gr

Η Πηνελόπη Σου και το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού Ένα διασκεδαστικό, εκκεντρικό βιβλίο αναζήτησης και εύρεσης -Thisisus.gr

Τίτλος Βιβλίου : Η Πηνελόπη Σου και το Μεγάλο Κυνήγι του Θησαυρού (Penelope Strudel And the Birthday Treasure Hunt )

Συγγραφέας : Brendan Kearney

Εικονογράφηση : Brendan Kearney

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μετάφραση : Ελένη Μπακογεώργου

Εκδότης : Πατάκης

Ημερομηνία Έκδοσης : Ιούνιος 2021 ISBN : 9789601695563

48 σελίδες

27×27 εκ.

Σκληρόδετο, Πολύχρωμη εικονογράφηση

Προτεινόμενη Ηλικία : 6+

Εξερευνήστε το ιδιόμορφο χάος του Μεγάρου Σεράνο καθώς βοηθάτε την Πηνελόπη Σου να ανακαλύψει την έκπληξη των γενεθλίων της από τον θείο Οδυσσέα Σεράνο. Αλλά προσέξτε – υπάρχουν και τα puffins!

Ένα διασκεδαστικό, εκκεντρικό βιβλίο αναζήτησης και εύρεσης, ιδανικό για παιδιά 6+ ετών.

Εξερευνήστε κάθε χαοτικό δωμάτιο του μεγάρου Σεράνο με δύο σελίδες γεμάτες αστείες λεπτομέρειες και στη συνέχεια σπάστε τους κωδικούς που σας οδηγούν στο επόμενο δωμάτιο. Με μια σειρά από ​​άγρια ​​ζώα που τρέχουν τρελά σε όλο το Μέγαρο, τα παιδιά είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύπτουν κάτι νέο σε κάθε ανάγνωση.

Από σκελετούς δεινοσαύρων στο δωμάτιο του Μουσείου, μέχρι μια καμηλοπάρδαλη στο Θερμοκήπιο, υπάρχει μια έκπληξη σε κάθε γωνιά του μεγάρου! Αλλά αυτά τα άτακτα puffins έχουν τα έχουν κάνει όλα άνω κάτω!

Μαζί με τον σκύλο Μαξ και τη γάτα Μίνα, βρες 11 από αυτά σε κάθε δωμάτιο, μαζί με μια σειρά από κρυφές λεπτομέρειες που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

Μείνετε απασχολημένοι προσπαθώντας να εντοπίσετε όλα τα στοιχεία της λίστας κάθε δωματίου και να λύσετε όλους τους γρίφους, για να βοήθησετε την Πηνελόπη στο κυνήγι του θησαυρού.

Ενα διαδραστικό βιβλίο που προσφέρει ώρες διασκέδασης με γρίφους κατάλληλους για εκκολαπτόμενους νεαρούς detectives.

Θα βρείτε το βιβλίο εδώ: https://bit.ly/3jigQtP

Little Book

Παιδικό Βιβλιοπωλείο

Χαϊμαντά 35 , 15234 Χαλάνδρι

Τ. 2106855404

info@littlebook.gr

www.littlebook.gr

About Author