Ηλεκτρονικές αγορές, η επέκταση του χεριού μας!- Thisisus.gr

Ηλεκτρονικές αγορές, η επέκταση του χεριού μας!- Thisisus.gr

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε ξεχάσει το πιο απλό. Να μπαίνουμε σε ένα κατάστημα και να αγοράζουμε ρούχα των παιδιών, δώρα για φίλους, είδη σπιτιού κ.α. Κι όμως οι ανάγκες δεν μειώθηκαν. Τα παιδιά συνεχίζουν να μεγαλώνουν και να χρειάζονται ρούχα και παπούτσια (οκ κι εμείς μεγαλώνουμε σε πλάτος – κυρίως – αλλά ας μη το συζητήσουμε τώρα!). Επίσης, οι γιορτές και τα γενέθλια για φίλους, συγγενείς, παιδιά, συζύγους και βαπτιστήρια συνεχίζουν να υπάρχουν κι ας μην βρισκόμαστε όλοι μαζί για να σβήσουμε μια τούρτα ή απλά να τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας. Ας μη συζητήσουμε για τις ανάγκες μας σε αγαθά πρώτης ανάγκης.

Οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν γίνει η επέκταση του χεριού μας. Τι χρειαζόμαστε; Φαρμακείο, Σούπερ μάρκετ, δώρα για φίλους, Ηλεκτρονικές συσκευές, βιβλία, παιδικά ρούχα; Ότι κι αν αναζητούμε τα βρίσκουμε πια ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά. Κι ευτυχώς να λέμε για να δουλεύει και το λιανεμπόριο. Έστω κι έτσι!

Ακόμα δεν έχουμε ιδέα πότε θα αποφασίσουν να ανοίξουν το λιανεμπόριο, κι απότι φαίνεται ούτε οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι γνωρίζουν. Κι η αλήθεια είναι οτι και να τα ανοίξουν όλα αύριο, μπορεί να μην είμαστε όλοι σε θέση να τρέξουμε στα μαγαζιά. Το μόνο σίγουρο είναι μπορούμε να συνεχίζουμε να φέρνουμε στην πόρτα μας ότι χρειαζόμαστε με ένα απλό κλικ.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Και πάλι καλά να λέμε.

Κι επειδή η ζωή είναι μικρή πάρε κι εκείνα τα παπούτσια που θες σήμερα!

About Author