Ινδικές πίτες με γάλα καρύδας! Αν μας διαβάζεις θα έχεις καταλάβει οτι ξεχωρίζουμε κάποιες σελίδες μαγειρικής. Και να ξέρεις πρώτα δοκιμάζουμε και μετά σας παρουσιάζουμε αυτά που μας αρέσουν (πολύ!!). Άλλη μια συνταγή λοιπόν από το Bubbleandavocados . Είναι πεντανόστιμες, ελαφριές και άκρως … καλοκαιρινές! Μπορείς να τις συνοδέψεις με γαλοπούλα, τυρί, ελιές, ντοματίνια, αβοκάντο κι ότι άλλο σου αρέσει!
ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ:
1/2 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου
1/2 φλιτζ. άμυλο ταπιόκας
1 φλιτζ. γάλα καρύδας (ή ακόμα καλύτερα κρέμα καρύδας)
λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύετε όλα τα υλικά.
Βάζετε ένα αντικολλητικό τηγάνι (μεσαίο προς μικρό μέγεθος) σε δυνατή φωτιά και ρίχνετε ελάχιστο ελαιόλαδο. Μόλις κάψει λίγο η φωτιά, χαμηλώνετε και ρίχνετε μείγμα από τον χυλό, τόσο όσο να καλύψετε το τηγάνι. Λίγη υπομονή για περίπου 10-11 λεπτά μέχρι να ψηθεί καλά το κάτω μέρος.
Γυρίζετε και από την άλλη πλευρά και αφήνετε για 8 περίπου λεπτά.
Επαναλαμβάνετε και για το υπόλοιπο μείγμα.
Καλή Όρεξη!!!