“Καροτένια όνειρα”, είναι υπέροχο να είσαι ο εαυτός σου – Thisisus.gr

“Καροτένια όνειρα”, είναι υπέροχο να είσαι ο εαυτός σου – Thisisus.gr

Όταν πήρα στα χέρια μου το βιβλίο “Καροτένια όνειρα” (Εκδόσεις Διόπτρα, συγγραφείς: Kate Hindley, Simon Philip) μου άρεσε πάρα πολύ το εξώφυλλο και καθόλου ο τίτλος. Έκατσα λοιπόν αγκαλιά με τις κόρες μου και ξεκινήσαμε το διάβασμα.

Κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης χαμογελάσαμε πολλές φορές . Πραγματικά είναι ένα υπέροχο βιβλίο. Το λάτρεψα κι ας μη μου άρεσε αρχικά ο τίτλος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Πρόκειται για μια πολύ τρυφερή ιστορία, που αφορά ένα κουνέλι που καθημερινά κάνει όλα όσα κάνουν τα υπόλοιπα κουνέλια, χωρίς ομως να το θέλει απο καρδιάς. Τα κάνει, επειδή πρέπει να τα κάνει. Γιατί έτσι κάνουν και όλα τα υπόλοιπα κουνελάκια. Έλα όμως που φτάνει η μέρα που αποφασίζει να κάνει οτι ακριβώς θέλει, όταν το θέλει. Χωρίς πρέπει και πως και τότε… συμβαίνει το αναπάντεχο! Όσο επιφυλακτικά κι αν είναι τα υπόλοιπα κουνέλια απέναντι του σιγά σιγά μαλακώνουν και ξεδιπλώνει το κάθε ένα τους τα δικά του ξεχωριστά θέλω. Γιατί στην τελική είναι πάντα υπέροχο να είσαι απλά ο εαυτός σου! Εκεί κρύβεται όλη η ευτυχία του κόσμου, φτάνει να το τολμήσεις.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το βιβλίο “Καροτένια όνειρα” είναι ιδανικό για παιδιά προσχολικής ηλικίας αν και η κόρη μου που πάει τρίτη δημοτικού το απολαύσε εξίσου.

Σας το προτείνουμε με όλη μας την αγάπη. Αξίζει και με το παραπάνω μια θέση στη βιβλιοθήκη σας.

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ

Με αγάπη πάντα,

Μαρίνα

Διαβάστε επίσης τα άρθρα:

Ο Νέλο και το μαγικό πινέλο – ένα βιβλίο για τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας

Η κουτσή κιθάρα – ένα παραμύθι για την αυταγάπη

“Ο Γίγαντας” – ένα παραμύθι για την απώλεια

About Author