Κατεβάστε δωρεάν το χιουμοριστικό ημερολόγιο 2021 του Δημήτρη Γεωργοπάλη – Thisisus.gr

Κατεβάστε δωρεάν το χιουμοριστικό ημερολόγιο 2021 του Δημήτρη Γεωργοπάλη – Thisisus.gr

O Δημήτρης Γεωργοπάλης  είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους και διακεκριμένους σκιτσογράφους της εποχής μας. Κι όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ το χιουμοριστικό ημερολόγιο του 2021. Γιατί τι χρειαζόμαστε περισσότερο απο ποτέ; Μια δόση χιούμορ, και δυο και τρεις και δέκα!

Ο ίδιος αναφέρει: ” Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η προσφορά μου αυτή έχει καθιερωθεί και είναι μια μικρή ανταπόδοση για την υποστήριξη και την αγάπη σας!!! Ας είναι το 2021 μια τόσο καλή χρονια, που θα μας κάνει να ξεχάσουμε τελείως το 2020“.

Για να κατεβάσετε δωρεάν το ημερολόγιο 2021 πατήστε απλά εδώ

Βιογραφικό:

Ο Δημήτρης Γεωργοπάλης γεννήθηκε στην Κέρκυρα (1973), σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Βυζαντινή Αγιογραφία. Είναι τακτικό μέλος της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού – Ηλεκτρονικού Τύπου( ΕΣΠΗΤ) και ιδρυτικό μέλος της Λέσχης Ελλήνων Γελοιογράφων.

Σκίτσα, γελοιογραφίες και εικονογραφήσεις του ,έχουν δημοσιευτεί στην εφημερίδα ΑΜΑΡΥΣΙΑ , στα περιοδικά ΝΕΜΕΣΙΣ, Μότο Τρίτη , Connecting, Coffee net, Επιλογή , Γαλέρα και στο Αντι.

Δούλεψε ως πολιτικός γελοιογράφος στην εφημερίδα “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ” και στην εβδομαδιαία πολιτική εφημερίδα “η σφήνα” και “REALNEWS”.
Έχει συμμετάσχει σε αρκετές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου έχει διακριθεί αρκετές φορές.

About Author