Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι “Η κυρία Θεραπεία” – Thisisus.gr

Κατεβάστε δωρεάν το παραμύθι “Η κυρία Θεραπεία”  – Thisisus.gr

Σας χαιρετώ όλους, είμαι η Μαρίνα Φραγκεσκίδου και έχω τη χαρά να μοιράζομαι μαζί σας δωρεάν το νέο μου παραμύθι με τίτλο “Η κυρία Θεραπεία”. Γράφτηκε την ώρα που σιδέρωνα. Ω ναι. Οι καλύτερες ιδέες έρχονται την ώρα του σιδερώματος και την ώρα που πλένουμε τα πιάτα. Δοκιμάστε το!

Ενώ λοιπόν το μυαλό μου ταξίδευε και σκεφτόμουν ΞΑΝΑ σε τι κόσμο έφερα τα παιδιά μου και το τι έχουν να τραβήξουν μεγαλώνοντας όλα τα παιδιά του κόσμου, συνηδειτοποίησα οτι σε αυτή τη ζωή υπάρχουν και ομορφιές και καλά πράγματα. Ακόμα και τώρα. Που όπου κοιτάξεις υπάρχει αυτός ο κορονοϊός, που μας ταλαιπωρεί τόσο όσο και οι κυβερνήσεις τόσα χρόνια. Υπάρχουν ακόμα τα παιδιά. Κι όσο υπάρχουν παιδιά μπορούμε να ελπίζουμε και να προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Έτσι δεν είναι;

Τα παιδιά η μόνη ελπίδα μας

Η ελπίδα είναι στα μάτια τους. Την ώρα που με πιάνει μια μίνι κρίση πανικού και η απελπισία, οι κόρες μου με διαβεβαιώνουν οτι σε λίγο καιρό όλα θα είναι καλά. Γιατί κάποιοι θα βρουν τη θεραπεία. Πάντα έτσι γίνεται. Και έχουν δίκαιο. Και τότε γίνομαι ξανά ο ενήλικας και συζητάμε. Για την προσπάθεια που κάνουν οι επιστήμονες αυτή τη στιγμή για να βρουν τη θεραπεία. Όπως έκαναν μια ζωή. Με τη χολέρα, τη φυματίωση και τόσα άλλα. Γιατί οι επιστήμονες αυτό κάνουν. Για τους πολιτικούς δε θα μιλήσω εδώ.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Μία λοιπόν που το σκέφτηκα, το έγραψα και οι κόρες μου πήραν τη πρωτοβουλία να το ζωγραφίσουν αυτές. Γιατί ποιος άλλος δουλεύει χωρίς χρήματα; Βάλαμε λοιπόν την αγάπη και το πάθος μας και έχουμε τη χαρά να σας παρουσιάσουμε την κυρία Θεραπεία. Μπορείτε να κατεβάσετε το παραμύθι δωρεάν απο την ιστοσελίδα μας εδώ. Γιατί το Thisisus.gr πάντα είναι στο πλευρό μου.

Ευχόμαστε να το αγαπήσετε όσο εμείς. Και να θυμάστε: Με αγάπη γιατρεύεται ο κόσμος.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Η κυρία Θεραπεία ζούσε σε ένα κάστρο ευτυχισμένη με το λαό της. Όλοι γελούσαν και περνούσαν καλά μέχρι που μια μέρα στα ξαφνικά χάθηκε η κυρία Θεραπεία και μαζί της χάθηκε και η χαρά. Τη θέση της πήρε η βασίλισσα της Μοναξιάς. Μια μέρα όμως ένα παιδί, η Χαρά της Ζωής, έφερε τα πάνω κάτω στο κάστρο…

Κατεβάστε το βιβλίο εδώ και αναμένουμε με χαρά τα σχόλια σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να ακούσετε την ιστορία εδώ

Τα παραμύθια μου “Λίνος, ο δρακουλίνος” και “Η Κουτσή Κιθάρα” κυκλοφορούν απο τις εκδόσεις Πνοή σε όλα τα βιβλιοπωλεία.

About Author