Κατεβάστε το Sky View Free και ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο των αστεριών –Thisisus.gr

Κατεβάστε το Sky View Free και ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο των αστεριών –Thisisus.gr

Δεν χρειάζεται να είστε αστρονόμος για να βρείτε αστέρια ή αστερισμούς στον ουρανό! Απλά ανοίξτε το Sky View Free και αφήστε το να σας καθοδηγήσει στη θέση των αστεριών και να τα αναγνωρίσετε.

Μια εφαρμογή που θα χαρείτε όσο καμία μαζί με τα παιδιά σας! Στρέψτε το κινητό στον ουρανό και αφήστε τον μαγικό κόσμο των αστεριών να ξεδιπλωθεί μπροστά σας!

Το SkyView Free είναι μια εκπληκτική εφαρμογή stargazing που χρησιμοποιεί τη φωτογραφική μηχανή σας για να εντοπίσει με ακρίβεια ουράνια αντικείμενα στον ουρανό, μέρα ή νύχτα. Βρείτε δημοφιλείς αστερισμούς ενώ σαρώνετε στον ουρανό, εντοπίζετε πλανήτες στο ηλιακό μας σύστημα, ανακαλύπτετε μακρινούς γαλαξίες και βλέπετε δορυφόρους.

Χρησιμοποιήστε το:

* Απλό: στρέψτε τη συσκευή σας στον ουρανό για να εντοπίσετε γαλαξίες, αστέρια, αστερισμούς, πλανήτες και δορυφόρους (συμπεριλαμβανομένων των ISS και Hubble) που περνούν πάνω από το κεφάλι σας στην τοποθεσία σας.

* Νυχτερινή λειτουργία: διατηρήστε τη νυχτερινή σας όραση με κόκκινα ή πράσινα φίλτρα νυχτερινής λειτουργίας.

* Augmented Reality (AR): Χρησιμοποιήστε τη φωτογραφική μηχανή σας για να εντοπίσετε αντικείμενα στον ουρανό, μέρα ή νύχτα.

* Διαδρομές ουρανού: ακολουθήστε το κομμάτι του ουρανού για οποιοδήποτε αντικείμενο για να δείτε την ακριβή τοποθεσία του στον ουρανό σε οποιαδήποτε ημερομηνία και ώρα.

* Ταξίδι στο χρόνο: μετάβαση στο μέλλον ή το παρελθόν και να δούμε τον ουρανό σε διαφορετικές ημερομηνίες και ώρες.

* Κινητό: WiFi Δεν απαιτείται (δεν απαιτεί ένα σήμα δεδομένων ή GPS για να λειτουργήσει). Πάρτε το στο κάμπινγκ, στη βαρκάδα, οπουδήποτε επιθυμείτε!

* Υποστηρίζει κιάλια Space Navigator , πεδίο εντοπισμού και τηλεσκόπια.

Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να διδάξει στον εαυτό σας, στα παιδιά σας, στους μαθητές σας, ή στους φίλους σας τα πάντα για το υπέροχο σύμπαν μας!

About Author