Τα κιλά των διακοπών χάνονται! Μάθετε πως… – Thisisus.gr

Τα κιλά των διακοπών χάνονται! Μάθετε πως… – Thisisus.gr

Οι φετινές διακοπές ήταν αν μη τι άλλο, περίεργες! Και έφαγες και λίγο παραπάνω (πάλι), το ευχαριστήθηκες; Κι εμείς. Πολύ. Τώρα όμως που θέλουμε να μπούμε ξανά στα ρούχα μας κάνουμε restart και ξεκινάμε δυνατά μαζί με τις συμβουλές της αγαπημένης μας διατροφολόγου, Κατερίνας Βάμβουκα. Διαβάστε προσεκτικά και πάρτε θάρρος. Δεν είστε μόνοι είμαστε πολλοί!

” Επειδή κάποιοι ίσως να μην τα πήγατε τόσο καλά με το πρόγραμμα των διακοπών (εννοείται πως δεν πειράζει-ανθρώπινο είναι, άλλωστε είναι μια ευκαιρία να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε πιο δυναμικά αυτή τη φορά) σκέφτηκα να σας δώσω κάποιες συμβουλές που ίσως να βοηθήσουν στο restart μας!

  • Δεν χρειάζεται να κακοποιήσετε ψυχικά τον εαυτό σας με αρνητικές σκέψεις για το πώς θα έπρεπε να τα είχατε κάνει τα πράγματα διαφορετικά. Δεν θα κερδίσετε κάτι με αυτό. Αφήστε το τι έγινε και πάμε παρακάτω!
  • Μην ζυγίζεστε συνέχεια! Αν αισθάνεστε ότι μπλόκαρε ο μεταβολισμός σας ή ότι είστε πρησμένοι λογικά είναι κάτι που το γνωρίζετε, οπότε μόνο κακή διάθεση μπορεί να σας προκαλέσει αυτό. Στην ουσία το μεγαλύτερο μέρος του “βάρους” σας μπορεί και να οφείλεται σε κατακράτηση υγρών!
  • Προσπαθήστε να αυξήσετε την κατανάλωση νερού ή μπορείτε επίσης να φτιάξετε ένα smoothie τύπου detox που να περιέχει μήλο, σπανάκι και μπανάνα και αποφύγετε το αλκοόλ.
  • Συνεχίστε να γυμνάζεστε και για όσους δεν ασκούνται είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε μια άσκηση, ένα γυμναστήριο ή έστω ένα 30 λεπτο περπάτημα την ημέρα και με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρετε να επιστρέψετε στην συνήθειά σας και να επιτύχετε τον στόχο σας πιο γρήγορα.
  • Ξεκινήστε να τρώτε κανονικά και τακτικά τα γεύματα σας, όσο δύσκολη κι αν είναι για κάποιους η προετοιμασία του φαγητού. Σκεφτείτε ότι αργότερα το σώμα σας θα σας ανταμείψει.

Παιδιά ραντεβού τέλος του μήνα τώρα να δούμε τι κάναμε!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σας φιλούμε από μακριά με ασφάλεια!

About Author