Κυριακή 5 Δεκεμβρίου δωρεάν η επίσκεψη στα Μουσεία -Thisisus.gr

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου δωρεάν η επίσκεψη στα Μουσεία -Thisisus.gr

Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου είναι Δωρεάν η είσοδος σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους σε όλη τη χώρα. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να επισκεφτούμε μαζί με τα παιδιά μας, αγαπημένα Μουσεία και να απολαύσουμε μαζί τους αυτή την εμπειρία.

 Η είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους, τους ιστορικούς τόπους, τα μνημεία και τα μουσεία τα οποία ανήκουν στο Δημόσιο και διαχειρίζεται το ΥΠ.ΠΟ.Α. είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες, χωρίς την καταβολή αντιτίμου, την πρώτη Κυριακή κάθε μήνα από 1η Νοεμβρίου έως 31η Μαρτίου.

Γιατί να πάω σε Μουσείο με τα παιδιά;

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Οι εμπειρίες που προσφέρουμε στα παιδιά μας, τα ακολουθούν για μια ζωή! Ακόμα και αν τα παιδιά είναι μικρά, μην διστάσετε να τα πάρετε μαζί σας σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Οι αναμνήσεις αποτυπώνονται βαθιά μέσα τους και τα καθορίζουν. Είναι αλήθεια πως το γούστο και η αισθητική καλλιεργούνται!

Οι δραστηριότητες διαδραματίζουν καταλυτικό ρόλο στην εμπειρία και τη μνήμη των ανθρώπων. Δεν είναι πάντα αρκετό να κοιτάζουμε και να ακούμε. Μέρος της διαδικασίας πρέπει να είναι η μάθηση μέσω της πράξης. Μέσα από τα προγράμματα των μουσείων και μέσω των καταρτισμένων υπάλληλων των μουσείων που εργάζονται με παιδιά, δίνεται στα παιδιά η εξαιρετική ευκαιρία να γνωρίσουν τα μουσεία και την Ιστορία με μοναδικό τρόπο.

Η επίσκεψη σε ένα Μουσείο είναι μια μοναδική βιωματική εμπειρία που γεμίζει τα παιδιά με γνώσεις και πολύτιμες δεξιότητες και εμπειρίες!

Πατήστε Εδώ για να δείτε μερικά από τα πιο σπουδαία Ελληνικά Μουσεία, που είναι διάσημα σε όλο τον κόσμο για τα εκθέματά τους.

About Author