Κλειστά τα Σχολεία; Σας έχουμε την λύση, παιχνίδια στο σπίτι! –Thisisus.gr

Κλειστά τα Σχολεία; Σας έχουμε την λύση, παιχνίδια στο σπίτι! –Thisisus.gr

Γράφει η Σοφία Μητράκη

Κλειστά τα Σχολεία; Σας έχουμε την λύση με παιχνίδια στο σπίτι!

Για να περάσουν οι μέρες στο σπίτι δημιουργικά και με ελάχιστη τηλεόραση ακολουθήστε τις προτάσεις μας για παιχνίδι και θα βγείτε κερδισμένοι!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Επιτραπέζια παιχνίδια

Βγάλτε από τα ντουλάπια σας όλα τα επιτραπέζια παιχνίδια γιατί έφτασε η ώρα να τα χρησιμοποιήσετε, αν δεν το κάνετε ήδη! Χαρτιά τύπου Uno, jenga, σκάκι και τάβλι είναι επίσης ιδανικά. Θα περάσετε ώρες ατελείωτες προσπαθώντας να τελειώσετε την Μονόπολη και δεν θα καταλάβετε για πότε θα περάσει η ώρα ενώ προσπαθείτε να βρείτε τον δολοφόνο στο Cluedo!

Τουβλάκια και Lego

Ήρθε η ώρα να φτιάξετε την φανταστική πόλη των ονείρων σας…. Αλλά με τουβλάκια αυτή τη φορά! Χιλιάδες κυριολεκτικά είναι οι κατασκευές που μπορείτε να δημιουργήσετε μαζί με το παιδί σας και το παιχνίδι μπορεί να γίνει ατελείωτο! Το πιο πιθανό είναι ότι τα παιδιά σας θα αφοσιωθούν τόσο πολύ σ΄ αυτό το διαχρονικά συναρπαστικό παιχνίδι με τα τουβλάκια τους, που θα σας αφήσουν να πιείτε έναν καφέ χωρίς διακοπή!

Ζωγραφική

Κλασσικό αλλά αγαπημένο από όλα τα παιδιά! Βγάλτε χαρτιά και μπλοκ και μην περιοριστείτε μόνο στα συνηθισμένα. Μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, νερομπογιές και τέμπερες μαζί με κηρομπογιές μπορούν ταυτόχρονα να χρωματίσουν τα χαρτιά σας που περιμένουν να ζωντανέψουν όλες τις φανταστικές ιστορίες των παιδιών! Χρησιμοποιήστε χαρτόνια, χαρτί του μέτρου αλλά και ένα απλό αλουμινόχαρτο αντί για χαρτί και αφήστε τα παιδιά να ξετρελαθούν με το αποτέλεσμα!

Πλαστελίνη slime και πηλός

Απλό και δοκιμασμένο! Και μάλλον ήρθε η ώρα να πιείτε με την ησυχία σας και έναν δεύτερο καφέ! Τα παιδιά λατρεύουν τον πηλό, το ίδιο και το slime και όσο για την πλαστελίνη τα ξετρελαίνει! Εάν θέλετε να περάσετε περισσότερη ώρα παρέα ή αν δεν είστε καλά εφοδιασμένοι, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας την δική σας πλαστελίνη! Σας έχουμε την καλύτερη συνταγή εδώ!

Γυρίστε σε βίντεο την Καραντίνα!

Έχετε δοκιμάσει όλα τα παιχνίδια που σας προτείναμε αλλά και πάλι κάθεστε στον καναπέ χωρίς να έχετε κάτι να κάνετε; (Έρχεται και δεύτερο ποστ με παιχνίδια… αναμείνατε!) Γυρίστε με το κινητό σας ένα βίντεο με τα παιδιά σας με τις μέρες της καραντίνας! Πάρτε τους συνέντευξη και ρωτήστε τα ότι μπορείτε να φανταστείτε σε σχέση με την παραμονή τους στο σπίτι και αυτές τις ξαφνικές και αναπάντεχες διακοπές! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα διασκεδάσετε!

Δοκιμάστε τα πιο πάνω παιχνίδια και σίγουρα θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά σας!

Καλή διασκέδαση!

About Author