Κοκκινολαίμης, ο δικός μας Χριστουγεννιάτικος ήρωας – Thisisus.gr

Κοκκινολαίμης, ο δικός μας Χριστουγεννιάτικος ήρωας – Thisisus.gr

Ο κοκκινολαίμης,ο Ματίς, είναι ο δικός μας αγαπημένος Χριστουγεννιάτικος ήρωας… κάθε φορά που το διαβάζουμε βρίσκουμε ένα άλλο σημείο να σταθούμε.

Έχει γίνει για εμάς αιτία να μιλήσουμε για για τον σχολικό εκφοβισμο. Να μάθουμε να υπερασπιζόμαστε τον εαυτό μας και να μην καθοδηγουμαστε από άλλους.

Έχει γίνει για εμάς αιτία να μιλήσουμε για την αυτοπεποίθηση. Να μάθουμε να πιστεύουμε στον εαυτό μας και να μη σταματάμε να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Έχει γίνει για εμάς αιτία να μιλήσουμε για την προσφορά. Αυτή την προσφορά που βγαίνει από μέσα μας και δε ζητά ανταλλάγματα. Που θέλει να βοηθήσει τον άλλον να φτάσει ψηλά,ακόμα κι αν αυτό το ψηλά είναι πιο ψηλά από το δικό μας ψηλά.

Έχει γίνει για εμάς αιτία να μιλήσουμε για την αγάπη και τη φιλία. Για αυτή τη φιλία τη σπάνια,που γίνεται όλο και πιο σπάνια.

Με όμορφη και λιτή γραφή, η συγγραφέας Βάνα Μαυρίδου μας ταξιδεύει στα δικά της Χριστούγεννα, ενώ η ατμοσφαιρική εικονογράφηση του Γιώργου Σγουρού αποτυπώνει ιδανικά την κάθε λέξη.

Γιατί το αγαπάμε; Επειδή είναι ένα βιβλίο που μας ταξιδεύει και μας αρέσει πολύ! Αυτό είπαν τα παιδιά!

Το βιβλίο κυκλοφορεί απο τις Εκδόσεις Πνοή.

Η Βάνα Μαυρίδου έχει γράψει και το Νέλο με το μαγικό πινέλο, δείτε το εδώ.

About Author