Η Λεμονάδα το καλοκαίρι έχει την τιμητική της! Μας ενυδατώνει και μας δροσίζει! Τα μυρωδάτα λεμόνια είναι η λύση του καλοκαιριού για ένα απολαυστικό αναψυκτικό! Όμως η πιο δροσιστική, η πιο απολαυστική και η καλύτερη Λεμονάδα απ’ όλες είναι αυτή με Στέβια!
Αν είστε από τους τυχερούς που έχουν Λεμόνια στον κήπο ή στο μπαλκόνι τους, κόψτε τα λεμόνια την ώρα που θα ετοιμάζεστε για την Λεμονάδα! Αλλιώς σπεύστε στο μανάβικο ή στην λαική της γειτονιάς και αγοράστε τα πιο μυρωδάτα και ζουμερά λεμόνια και ετοιμαστείτε!
Υλικά για την Λεμονάδα με Στέβια:
- 4 Μεγάλα Λεμόνια
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη Στέβια
- 1,5 Λίτρο Νερό
Εκτέλεση για Λεμονάδα με Στέβια:
Τρίβετε στον λεπτό τρίφτη τα τέσσερα λεμόνια και κρατάτε το ξύσμα. Στύβω τα 4 λεμόνια και ρίχνω τον χυμό τους μαζί με το ξύσμα και την ζάχαρη σε ένα μπολ. Αφήνω στο ψυγείο για τέσσερις ώρες.
Στην συνέχεια βγάζω το μείγμα του ψυγείου σε ένα στραγγιστήρι χειρός και το κρατάω πάνω από ένα μπολ. Ρίχνω μέσα στο σουρωτήρι το 1,5 λίτρο νερού και ανακατεύω. Πατάω με τα χέρια μου να στραγγίξουν καλά όλα τα υγρά. Το υγρό που έχουμε πλέον στο μπόλ μα ςείναι η υπέροχη λεμονάδα μας! Βάζουμε σε μια κανάτα και την αφήνουμε λίγες ώρες στο ψυγείο να κρυώσει!
Η Λεμονάδα είναι υπέροχη και είμαι σίγουρη ότι όταν την φτιάξετε θα εντυπωσιαστείτε όπως κι εγώ!
Στην υγειά σας!
Διαβάστε επίσης :
Κρουασάν βουτύρου, η απόλυτη συνταγή
Οι πιο γευστικές μπάρες με βρώμη, μέλι και ταχίνι