Μοναδικές δημιουργίες από τη Liliza –Thisisus.gr

Μοναδικές δημιουργίες από τη Liliza –Thisisus.gr

Ψάχνετε μοναδικά δώρα για τα παιδιά σας; Ψάχνετε να διακοσμήσετε το παιδικό σας δωμάτιο με ξεχωριστές κατασκευές; Ψάχνετε κάτι ειδικά για το παιδί σας και τα μοναδικά γούστα του; Επειδή το ίδιο ψάχνουμε κι εμείς, σας βρήκαμε την λύση! Η Liliza έχει όλα όσα χρειαζόμαστε!

Μοναδικές κατασκευές για να διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο με εξαιρετικό γούστο, αλλά το κυριότερο προσωποποιημένες επιλογές. Κατασκευές που έχουν δημιουργηθεί χειροποίητα και είναι ακριβώς ότι αρέσει σε σας και τα παιδιά σας.

Καδράκια κατασκευασμένα με εξαιρετικό ταλέντο που έχουν το όνομα του παιδιού μας και πολύ από την προσωπικότητα και τα γούστα του! Φορέματα, δεινόσαυροι, πύραυλοι, πλοία, λουλούδια και η λίστα είναι ατελείωτη! Ότι αρέσει σε σας και στο παιδί σας μπορείτε να το έχετε στο δωμάτιό του μέσα από αυτά τα πολύχρωμα, μοναδικά έργα τέχνης της Liliza!

Αναζητήστε τα κι εσείς και μην μείνετε μόνο στο δικό σας δωμάτιο…. Θυμηθείτε ότι είναι το τέλειο Δώρο για την άφιξη ενός καινούργιου μέλους και σε μια άλλη οικογένεια και γεμίστε τους χαρα!

Επικοινωνήστε με την μοναδική Liliza και δείτε τις υπέροχες δημιουργίες της για να εμπνευστείτε και είμαστε σίγουροι ότι θα την αγαπήσετε όσο εμείς!

Θα βρείτε τη Liliza στην σελίδα της στο facebook εδώ.

Διαβάστε επίσης τα άρθρα:

mariza’s Cup of Cake και στα πάρτι της νέας κανονικότητας

Τα παπούτσια που κάνουν τη διαφορά στο Art Matina

About Author