Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα Πολύτιμα βιβλία για γονείς -Thisisus.gr

Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα Πολύτιμα βιβλία για γονείς -Thisisus.gr

Το “Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα” της διάσημης ψυχολόγου και οικογενειακής συμβούλου Hedvig Montgomery είναι μια σειρά βιβλίων που θα απολαύσετε από την πρώτη ως την τελευταία σελίδα. Θα βρείτε και τους τρεις τόμους εδώ.

Η μαγεία να είσαι γονιός

Στον πρώτο τόμο των βιβλίων “Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα” η μαγεία να είσαι γονιός μας αποκαλύπτεται σε όλο της το μεγαλείο. Μέσα σε εφτά βήματα μαθαίνουμε τα πάντα, για τον Δεσμό μας με το παιδί, πως να διαχειριζόμαστε τα έντονα συναισθήματα του παιδιού, τι να κάνουμε με τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών και τι να κάνουμε όταν όλα πάνε στραβά. Ακόμα, πως να σώσουμε τη σχέση μας και την οικογένεια μας, τα όρια και τις συνέπειες που έχουν ανάγκη τα παιδιά και οι γονείς καθώς και πόσο σημαντική είναι η δουλειά που πρέπει να κάνουμε με τον εαυτό μας.

Η εποχή των θαυμάτων

Στον δεύτερο τόμο των βιβλίων “Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα” η εποχή των θαυμάτων θα βρούμε όλα όσα χρειαζόμαστε για τα 2 πρώτα και πολύ σημαντικά χρόνια του παιδιού μας! Θα μάθουμε τα πάντα για τον συναισθηματικό δεσμό με το παιδί μας, για τα πρωταρχικά συναισθήματα και το πως να λειτουργούμε με τον δικό μας τρόπο. Θα μάθουμε όλα όσο πρέπει να ξέρουμε για τα όρια και τις συνέπειες καθώς και το πως μπορούμε να προστατέψουμε τη σχέση μας με το παιδί μας. Τι να κάνουμε όταν επικρατεί χάος και τον τρόπο να δώσουμε την κατάλληλη ελευθερία στο παιδί μας. “Η εποχή των θαυμάτων” μας μιλάει για όλα τα μεγάλα θέματα που αφορούν το μικρό παιδί μας. Για την θρέψη και τον θηλασμό, τον πολύτιμο ύπνο του παιδιού, τον λόγο, την οικογένεια και το πιο σημαντικό για τον άνθρωπο που είναι το παιδί μας!

Η Εποχή της εξερεύνησης

Στον τρίτο τόμο των βιβλίων “Μεγαλώνοντας παιδιά βήμα βήμα” θα μάθουμε τα πάντα για τις ηλικίες 2-6. Στο ίδιο μοτίβο η συγγραφέας μας δίνει σημαντικές πληροφορίες για τον συναισθηματικό δεσμό, για τα όρια και τις συνέπειες αλλά μας μαθαίνει και πως να λειτουργούμε με τον δικό μας μοναδικό τρόπο. Στο βιβλίο αυτό θα διαβάσουμε πολύ σημαντικά θέματα που απασχολούν τους γονείς σε σχέση με τα νήπια! Θα μάθουμε για τον παιδικό σταθμό και το νηπιαγωγείο, για τις φιλονικίες ανάμεσα στα αδέρφια αλλά και για την διατροφή και τον ύπνο. Θα δούμε πως μπορούμε να χειριστούμε πολύ δύσκολα θέματα από τις οθόνες και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι την ανακοίνωση ενός διαζυγίου. Πως θα μιλάμε στα παιδιά μας για όλα και τι να κάνουμε όταν τα πράγματα γίνονται ιδιαίτερα δύσκολα!

Συγγραφέας: Hedvig Montgomery

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Με αγάπη Σοφία

About Author