Μια Φορά και ένας Ρο … ένα βιβλίο δράσης και γραμματικής ταυτόχρονα! –Thisisus.gr

Μια Φορά και ένας Ρο … ένα βιβλίο δράσης και γραμματικής ταυτόχρονα! –Thisisus.gr

Πιάνω το βιβλίο στα χέρια μου και παρατηρώ την υπέροχη εικονογράφηση! Τόσο φωτεινή! Τόσο ζωηρή! Διαβάζω όμως το οπισθόφυλλο και καταλήγω στο ότι είναι ένα βιβλίο με κανόνες ορθογραφίας και γραμματικής για παιδιά! Λες να βαρεθώ; Το Μια Φορά και ένας Ρο δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε με τίποτα!

Μια Φορά και ένας Ρο

Ένα βιβλίο με απίστευτη ενέργεια που σου μεταφέρει μια παιχνιδιάρικη διάθεση και σε κάνει να αγαπήσεις τους κανόνες της γραμματικής! Είναι δυνατόν; Δεν ξέρω αν τελικά μόνο με μια ανάγνωση τα παιδιά θα καταλήξουν να έχουν στο μυαλό τους κανόνες ορθογραφίας, πάντως σίγουρα θα διασκεδάσετε και θα περάσετε όμορφα διαβάζοντας το βιβλίο!

Ένα παιδικό βιβλίο δοσμένο με μπόλικο χιούμορ και υπέροχη διάθεση σε μεταφέρει σε περιπέτειες! Η Νικολέτα Καπίλλα δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για να αγαπήσουν τα παιδιά τα γράμματα και την ορθογραφία και την γραμματική και όλα αυτά να φαίνονται σαν μια μοναδική περιπέτεια! Για μένα δεν είναι αυτοσκοπός η εκμάθηση της γραμματικής και της ορθογραφίας και προτιμώ πάντα τον βιωματικό τρόπο μάθησης, όμως αυτό το βιβλίο θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα! Δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην οποία μας παρουσιάζονται τα γράμματα σαν μοναδικές προσωπικότητες και δεν μπορούμε παρά να τα αγαπήσουμε! Ο Κύριος Ρο με καπέλο και γυαλιά δεν μπορεί να βγει από το μυαλό μας με τίποτα!

Ο κύριος Ρο αποφασίζει πως είναι κουρασμένος και πρέπει να πάει διακοπές. Αφήνει λοιπόν το συλλαβοχωριό και την θέση του παίρνει η κυρία Ρω! Θα το επιτρέψει αυτό η γαρμματική; Τι θα συμβεί; Θα επιστρέψει ο κύριος Ρο;

Το προτείνουμε γιατί διασκεδάσαμε πολύ και το αγαπήσαμε! Παίξαμε βγάζοντας τελείως το Ρο από τις λέξεις μας…. μιλούσαμε έτσι μια ολόκληρη μέρα! Και μετά αρχίσαμε να χάνουμε άλλα γράμματα… χάσαμε τον Πι…. Χάσαμε τον Χι…. Χάσαμε την Μι….! Φτιάξαμε το δικό μας βιβλίο και γράψαμε τις δικές μας ιστορίες! Για μας αυτό το βιβλίο ήταν έμπνευση!

*Στο Τέλος του Βιβλίου περιλαμβάνονται παιχνίδια και ασκήσεις.

Συγγραφέας: Καπίλλα Νικολέτα

Εκδόσεις: iwrite.gr

Σας το προτείνω με Αγάπη

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Πιτσιμπουίνοι, Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο

Ντετέκτιβ Κλουζ «Η Μύτη της Θεάς»

«Τι κάνουν η Μαμά και ο Μπαμπάς τη Νύχτα;» Ένα βιβλίο γεμάτο περιπέτειες

“Τα πρέπει και τα θέλω στου Σκιάχτρου το καπέλο” για κάθε θέλω χωρίς πρέπει

About Author

1 Σχόλιο

  • by Δημήτρης ΠαπαΕυέλθοντος Posted 1 Ιουλίου 2020 7:38 μμ

    Συμφωνώ απόλυτα με τα πιο πάνω. Το βιβλίο “μια φορά και ένας ρο” δεν πρέπει να απουσιάζει από καμμιά βιβλιοθήκη! Είναι ευχάριστο με εξαιρετική εικονογράφηση από τον Αδάμο Χατζηκωσταντή. Η συγγραφέας Νικολέτα Καπίλλα δημιουργεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα στην οποία μας παρουσιάζονται τα γράμματα σαν μοναδικές προσωπικότητες και δεν μπορούμε παρά να τα αγαπήσουμε. Καλοτάξιδο

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.