“Μια Γραμμή και μια Τελεία κι είναι Θαύμα η Ιστορία” της Ευαγγελίας Γκιώνη -Thisisus.gr

“Μια Γραμμή και μια Τελεία κι είναι Θαύμα η Ιστορία” της Ευαγγελίας Γκιώνη -Thisisus.gr

“Μια Γραμμή και μια Τελεία κι είναι Θαύμα η Ιστορία”! Πώς γίνεται με έναν τέτοιο τίτλο σε παιδικό βιβλίο να μην περιμένουμε θαύματα;

Μια Ιστορία σαν παραμύθι! Μια ιστορία που θα το πω όπως το νιώθω κι ας το θεωρήσετε υπερβολή…. είναι σαν να ενώθηκε ο Τριβιζάς με τον Νταλί για να μας δώσουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα!

Το “Μια Γραμμή και μια Τελεία κι είναι Θαύμα η ιστορία”, μετά από δύο χρόνια που παιζόταν από την Θεατρική Ομάδα του Ομίλου Εξυπηρετητών σε χώρους φιλοξενίας και φροντίδας παιδιών, ήρθε η ώρα να ταξιδέψει σε κάθε σπίτι με μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

“Ο Κόσμος είσαι και όλα τα μπορείς” μας λέει η συγγραφέας και μας δείχνει την απεριόριστη δύναμη που έχουμε μέσα μας. Μια δύναμη που μας δίνει την δυνατότητα να κάνουμε όλα όσα επιθυμούμε! Μια δύναμη για να βρούμε τον πραγματικό μας εαυτό!

Πάμε λοιπόν σε μια Πολιτεία που είχε σχήμα θαυμαστικού και βρισκόταν ακριβώς δίπλα στη χώρα των θαυμάτων! Σε μια Πολίτεία που είναι γεμάτη θαύματα και πράγματα! Στη “Μεγάλη Πολιτεία των Ουάου”. Εκεί λοιπόν ζούσε και το μικρό μας Θαύμα….. και κάπως έτσι με ένα όνειρο αρχίζουν όλα!

Συνήθως δεν παραθέτω το οπισθόφυλλο του βιβλίου άλλα αυτό αξίζει να το διαβάσετε γιατί είναι τόσο καλογραμμένο όσο και το ίδιο το βιβλίο! Απολαύστε λοιπόν:

Αν ψάξετε στον Παραμυθοχάρτη, δυο παγωτά πιο πάνω και μια κωλοτούμπα δεξιά, κάπου εκεί, δίπλα στη Χώρα των Θαυμάτων, θα ανακαλύψετε μια άλλη Πολιτεία. Μια Πολιτεία αληθινά αξιοθαύμαστη! Την περίφημη Πολιτεία των Ουάου! Εκεί όπου όλα κυλούν πραγματικά θαυμάσια μέχρι που… κάτι περίεργο συμβαίνει!
Τι όνειρο να είδε άραγε ο ήρωας της ιστορίας μας; Και τι ψάχνει να βρει; Ξέρει άραγε κανείς να του απαντήσει; Η αναζήτησή του θα οδηγήσει τα βήματά του στο Σπίτι του Σοφού. Θα μπει μέσα άραγε; Και αν μπει, τι θα συναντήσει;
Αυτά και άλλα πολλά που αξίζει να θαυμάσει κανείς, θα διαβάσετε στο βιβλίο αυτό, που ίσως τελικά και να έπρεπε να έχει το σχήμα… θαυμαστικού!

Συγγραφέας: Ευαγγελία Γκιώνη Εικονογράφηση: Βάλια Σκαλωμένου

Εκδόσεις: Μέγας Σείριος

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Μπορείτε να δείτε και το τηλεοπτικό σποτ του βιβλίου.

About Author