Αν σας αρέσουν τα παντζάρια αυτή τη συνταγή θα την λατρέψετε. Αν πάλι δε σας αρέσουν τότε αυτήν τη συνταγή πρέπει να την δοκιμάσετε. Τα mini κεκάκια της food blogger Νάντιας Μακροπούλου του Spoon ‘ n’ love είναι απόλαυση για μικρούς και μεγάλους. Ένα σνακ για κάθε ώρα της ημέρας.
Τι θα χρειαστείτε;
Συστατικά
- 65 gr καλαμποκέλαιο
- 150 ml χλιαρό νερό
- 150 ml φυσικό χυμό πορτοκάλι
- 190 gr καστανή ζάχαρη
- λίγο ξύσμα πορτοκαλιού
- 1 κ. γλυκού baking
- 60 gr κακάο κοσκινισμένο
- 180 γρ παντζάρι στον ατμό “Αγρόκηπος Χαλβατζή”
- 280 gr αλεύρι φαρίνα
Για την επικάλυψη (προαιρετικά)
- 4 κ. σούπας σιρόπι αγαύης ή μέλι
- 2 κ. σούπας κακάο σκόνη
- 3 κ. σούπας λάδι καρύδας
Η εκτέλεση απλή και λιτή. Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο