Μητέρα ,μανούλα, μαμά! -Thisisus.gr

Μητέρα ,μανούλα, μαμά! -Thisisus.gr

Μαμά! Μια τόσο δα μικρή λεξούλα μα τόσο γιγάντια συνάμα. Ερχόμαστε στον κόσμο από μία μαμά και όσο και να μεγαλώσουμε πάντα την έχουμε ανάγκη .

 Η μητέρα είναι κολόνα! Είναι η βάση και το στήριγμα μιας ολόκληρης οικογένειας. Με τρομερές αντοχές και απίστευτη θέληση είναι δίπλα σε όλους οποιαδήποτε ώρα.

 Τα χέρια της είναι αυτά που μας κρατούν στα πρώτα μας βήματα. Και είναι αυτή που ξενυχτάει στο προσκεφάλι μας όταν είμαστε άρρωστοι.

 Ασχολείται με όλες τις δουλειές στο σπίτι μα όση κούραση και να σέρνει πάντα αντέχει να διαβάσει ένα ακόμα παραμύθι το βράδυ!

Στις νίκες πανηγυρίζει μαζί μας και στις ήττες κλαίει πολύ, κάποιες φορές περισσότερο και από εμάς τους ίδιους. Είναι βράχος στα ξεσπάσματα και στα σκληρά μας λόγια. Και είναι πάντα δίπλα μας για να σκουπίσει τα δάκρυά μας.

Είναι η πρώτη που ξυπνάει το πρωί και η τελευταία που κοιμάται το βράδυ κάνοντας προγραμματισμό για όλη την επόμενη μέρα.

 Τα φιλιά της είναι ατελείωτα και οι αγκαλιές της κρύβουν μέσα τους όλη την ασφάλεια, την στοργή και την αγάπη που χρειαζόμαστε! Οι μανούλες είναι η φωλιά και η δύναμή μας! Και πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

 Γι’ αυτό πείτε τους όσο πιο συχνά μπορείτε πόσο πολύ τις αγαπάτε και δείξτε το με κάθε ευκαιρία, το αξίζουν!

Γράφει για το thisisus.gr η Βάσια Ζούκα

About Author