Μοιράστε δύναμη και αισιοδοξία –Thisisus.gr

Μοιράστε δύναμη και αισιοδοξία –Thisisus.gr

Είναι κάποιοι άνθρωποι αυτές τις δύσκολες στιγμές που σου δίνουν δύναμη και θετική ενέργεια! Είναι κάποιοι άνθρωποι που οι σκέψεις τους και οι ενέργειές τους σε κάνουν να νιώθεις όμορφα και να ξεχνάς για λίγο όλα αυτά τα άσχημα που περνάει η ανθρωπότητα!

Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι η Βασιλική που σε κάνει πάντα να θέλεις να χαμογελάς και να βλέπεις την ζωή πιο όμορφα και πιο αισιόδοξα!

Η Βασιλική λοιπόν μαζί με τα δυο όμορφα κορίτσια της φτιάξανε μαζί πολύχρωμες και αισιόδοξες ζωγραφιές και τις ρίξανε κάτω από τις πόρτες των ενοίκων της πολυκατοικίας της!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Σκορπίσανε παντού δύναμη και χαμόγελα! Δώσανε με όποιον τρόπο μπορούσαν την αγάπη και το νοιάξιμο τους! Με μια απλή κίνηση που είχε από πίσω της μια γενναιόδωρη σκέψη κάνανε τους ανθρώπους γύρω τους λίγο πιο χαρούμενους!

Ας μοιραστούμε κι εμείς την αγάπη μας για τους γύρω μας και ας την δείξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε! Ας μην αφήσουμε την Καραντίνα να μας στερήσει την επικοινωνία! Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και με τους ανθρώπους γύρω σας! Μπορεί να πρέπει να κρατάμε μεταξύ μας αποστάσεις αλλά η συναισθηματική μας επικοινωνία ας μην επιτρέψουμε να σταματήσει ποτέ!

Χαιρετίστε τους περαστικούς από το μπαλκόνι! Κρεμάστε τις ζωγραφιές και τα αισιόδοξα μηνύματα σας και δώστε δύναμη στους άλλους για να μπορέσουν να σας δώσουν κι εκείνοι την δική τους!

Μπορούμε έστω κι από απόσταση να σταθούμε ο ένας δίπλα στον άλλο!

Ευχαριστώ την φίλη μου Βασιλική για την δύναμη που μου δίνει!

Με αγάπη Σοφία

About Author