Μοναδικές Πασχαλινές Λαμπάδες και Δώρα από το Just PicShots –Thisisus.gr

Μοναδικές Πασχαλινές Λαμπάδες και Δώρα από το Just PicShots –Thisisus.gr

Το Πάσχα πλησιάζει και τα βαφτιστήρια περιμένουν δώρα και λαμπάδες! Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για σας ότι καλύτερο υπάρχει για να εντυπωσιάσετε ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα!

Το εργαστήρι καλλιτεχνικών εκτυπώσεων «Just PicShots»  στο Παλαιό Φάληρο , φτιάχνει προσωποποιημένες λαμπάδες και δώρα κατόπιν παραγγελίας, με το μοναδικό μήνυμα ή  την εικόνα που θα επιλέξετε για τα βαφτιστήρια σας. Διαλέξτε κάτι που ξετρελαίνει τα παιδιά και φτιάξτε για κείνα ένα μοναδικό δώρο! Οι άνθρωποί που αγαπάμε είναι μοναδικοί , γιατί να μην είναι και τα δώρα που τους κάνουμε;

Η φιλοσοφία του Just PicShots   είναι η είναι η εξής:

«Τα πάντα γύρω μας μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και συναισθημάτων. Αρκεί βέβαια να μάθουμε να τα βλέπουμε»

“Pick the pic that makes your day”

Το εργαστήρι έχει σαν στόχο και φιλοδοξία να μας δώσει την αφορμή να ψάχνουμε γύρω μας, κάθε μέρα, την εικόνα εκείνη – το απόσπασμα της καθημερινότητας – που θα κάνει ομορφότερη τη δική μας μέρα! Για τον καθένα από εμάς προφανώς είναι διαφορετική αυτή η εικόνα. …αξίζει όμως να την βρούμε!

Αξίζει να συνειδητοποιήσουμε πως περνούν από τα μάτια μας εικόνες, σκηνές, στιγμιότυπα που αν αφιερώναμε λίγο από το χρόνο και το βλέμμα μας θα μας παρέσυραν σε συναισθήματα και οι μέρες μας θα ήταν πιο «γεμάτες». Αυτή την ευκαιρία έχουμε οι περισσότεροι την τάση να την θυσιάζουμε στους ρυθμούς της καθημερινότητας μας.

Γι αυτό είναι εδώ το Just PicShots και η ιδιοκτήτριά Δέσποινά Παπαδοπούλου, με τη δημιουργικότητα και τον ενθουσιασμό της,  θα σας βοηθήσει να κάνετε τις ιδέες σας πράξη  και να δημιουργήσετε μαζί κάτι ξεχωριστό και μοναδικό! Μοναδικές λαμπάδες Πασχαλινές και δώρα ειδικά φτιαγμένα για τα αγαπημένα μας βαφτιστήρια!

Επιλέξτε αντικείμενο εκτύπωσής: Μπρελόκ, Μπλούζα, Υφασμάτινή κασετίνα, Παζλ, Υφασμάτινή τσάντα κτλ και βρείτε την εικόνα (φωτογραφία, ζωγραφιά, αγαπημένο ήρωα κτλ) ή τα λόγια ή την εικόνα και τα λόγια  που θέλετε, και το αποτέλεσμα θα σας μαγέψει! Φαντάζεστε ένα Πάζλ με εσάς και το βαφτιστήρι σας αγκαλιά; Πόσο πιο ξεχωριστό να γίνει ένα δώρο;

 Ακόμα και να μην έχετε έτοιμη εικόνα ή λόγια, η υπέροχη Δέσποινα θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε με τον καλύτερο τρόπο και να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό … όπως θα είναι και το Πάσχα του 2020!

Μένουμε σπίτι και κάνουμε ηλεκτρονικές παραγγελίες στο www.justps.gr

Και όταν τελειώσει η καραντίνα να περάσετε οπωσδήποτε από το εργαστήρι … αξίζει να το δείτε και να γνωρίσετε από κοντά την γλυκιά Δέσποινα που θα σας εξυπηρετήσει με χαμόγελο! Το εργαστήρι βρίσκεται, Ζησιμοπούλου 87, Παλαιού Φαλήρου.

Ας κάνουμε αυτό το Πάσχα μοναδικό και ξεχωριστό όπως είναι άλλωστε και ας του δώσουμε ξεχωριστή Πνοή Ελπίδας και Χαράς!

About Author