Μοναδικές προτάσεις για τη βάφτιση του παιδιού σας -Thisisus.gr

Μοναδικές προτάσεις για τη βάφτιση του παιδιού σας -Thisisus.gr

γράφει η Μαρίνα Φραγκεσκίδου

Την Αγγελική την γνώρισα σε  μια δράση με μανούλες πολλά χρόνια πριν. Στη συνέχεια κρατήσαμε επαφή μιας και μου άρεσαν ιδιαίτερα οι δημιουργίες της. Τότε έφτιαχνε υπέροχες, μαγικές, κορδέλες για τα μαλλιά. Όλες χειροποίητες, πλεκτές. Αχ, μου είχε φτιάξει και το πιο αγαπημένο μου κασκόλ, το οποίο έχασα σε μια μετακόμιση και ακόμα το κλαίω… ας το αφήσουμε όμως αυτό μην αναστατωθώ πάλι. Στο θέμα μας… Τα χρόνια πέρασαν και με την Αγγελική δέσαμε, γιατί εκτός από τις φοβερές δημιουργίες της συνειδητοποίησα πόσο φοβερή είναι και η ίδια σαν άνθρωπος. Η ιδιοσυγκρασία, το ταπεραμέντο και η σβελτάδα είναι μόνο κάποια από τα χαρακτηριστικά της.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Επειδή θέλω να σας γνωρίσω τον άνθρωπο που κρύβεται πίσω από τις παραμυθένιες δημιουργίες του «Vintage soul By Angel. A». Κάθε χρόνο προσφέρει νέες προτάσεις γύρω από τη βάφτιση. Βαφτιστικά ρούχα και παπούτσια αρίστης ποιότητας και σε αξεπέραστο στυλ. Και αυτό δεν το λέω απλά για να το πω. Την έχω επιλέξει και προσωπικά σε βάφτιση και έχει μαγέψει με τις δημιουργίες της. Κι αυτό ξέρετε για να γίνει δεν χρειάζεται να έχεις μόνο ταλέντο. Πρέπει να το αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις. Να παθιάζεσαι. Να μην επαναπαύεσαι. Να εξελίσσεσαι και να είσαι σωστός και τίμιος απέναντι στον πελάτη. Και η Αγγελική Αμπαζοπούλου τα έχει ΟΛΑ αυτά κι αντανακλώνται σε κάθε της δημιουργία. Κι αυτό είναι που την ξεχωρίζει μέσα στο πλήθος. Η μαγεία που εκπέμπει μέσα από τις δημιουργίες της.  Γι αυτό και εμείς θα την προτιμούμε κάθε φορά.

Χαρά μας και καμάρι μας λοιπόν που σας παρουσιάζουμε κάποιες απο τις νέες της προτάσεις απο τη συλλογή Diamonds για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020. Όπως αναφέρει η ίδια η Αγγελική η νέα συλλογή ”Diamonds” SS2020 χαρακτηρίζεται απο πολυτέλεια και παιδικότητα. Απολαύστε ελεύθερα.

Επειδή σας αγαπάμε λέμε να σας δείξουμε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί.

Τι; δεν χορτάσατε θέλετε κι άλλα; Ε, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα του «Vintage soul By Angel. A» στο Facebook: https://www.facebook.com/VintageSoulByAngel.A/.

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.