16 νέα παιδικά τραγούδια και παραμύθια που θα σας ενθουσιάσουν – Thisisus.gr

16 νέα παιδικά τραγούδια και παραμύθια που θα σας ενθουσιάσουν – Thisisus.gr

32 σπουδαίοι τραγουδιστές και ηθοποιοί συμμετέχουν σε ένα διπλό παιδικό album με 16 νέα τραγούδια και 16 νέα παραμύθια.

Αγαπημένοι καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα πρότζεκτ που απευθύνεται αποκλειστικά στα παιδιά. Αναμεσά τους οι: Ελένη Βιτάλη, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μπάμπης Στόκας, Γρηγόρης Βαλτινός, Ανδρέας Γεωργίου, Κάτια Δανδουλάκη, Μαρία Καβογιάννη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Γιάννης Μπέζος, Δήμητρα Παπαδοπούλου κ.α.

Το cd έχει τίτλο «Τραγουδοπαραμυθόκοσμος» και κυκλοφορεί από την Cobalt Music. Τη μουσική υπογράφει ο Ανδρέας Λάμπρου, τους στίχους και τα παραμύθια ο Σταύρος Σταύρου, ενώ οι ενορχηστρώσεις είναι του Λεωνίδα Τζίτζου. Τη διεύθυνση παραγωγής έχουν οι Δημήτρης Χωριανόπουλος, Ανδρέας Λάμπρου και Σταύρος Σταύρου και την επιμέλεια παραγωγής η Σαλίνα Γαβαλά.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ακούστε τα πρώτα παραμύθια και τραγούδια

Για να ακούσετε το Παραμύθι ” Το ελεφαντάκι και το ουράνιο τόξο” σε αφήγηση της Μαρίας Καβογιάννη πατήστε εδώ

Για να ακούσετε το τραγούδι ο ” Γλωσσοδέτης” απο την Ελένη Τσαλιγοπούλου, πατήστε εδώ

Εργαλείο Εκπαίδευσης

Το cd, εκτός από τον ψυχαγωγικό χαρακτήρα που έχει, λειτουργεί και σαν εργαλείο εκπαίδευσης και εκμάθησης, μιας και όλα τα τραγούδια και τα παραμύθια έχουν να διδάξουν τα παιδιά και από κάτι: τα γράμματα, τα νούμερα, τα χρώματα, τις νότες, τις εποχές, τις χώρες, τα συναισθήματα, όλα δοσμένα μέσα από έναν εύκολο και διασκεδαστικό τρόπο!

Έσοδα για καλό σκοπό

Το album έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού με τα έσοδα από τις πωλήσεις του θα ενισχυθούν τα φιλανθρωπικά ιδρύματα «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» στην Ελλάδα και «SOPHIA FOR CHILDREN» στην Κύπρο.

Μία δισκογραφική δουλειά που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική δισκογραφία.

παιδικά τραγούδια και παραμύθια

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι τραγουδιστές:

Ελένη Βιτάλη, Σαλίνα Γαβαλά, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστος Δάντης, Ευρυδίκη, Ζαχαρίας Καρούνης, Κωνσταντίνα, Ανδρέας Λάμπρου, Αφροδίτη Μάνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μπάμπης Στόκας, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Kώστας Χατζής

Συμμετέχουν και οι παιδικές χορωδίες του Σπύρου Λάμπρου και του Δημήτρη Τυπάλδου

Συμμετέχουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί:

Γρηγόρης Βαλτινός, Ανδρέας Γεωργίου, Κάτια Δανδουλάκη, Πέμη Ζούνη, Μαρία Καβογιάννη, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Γιώργος Κιμούλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Νένα Μεντή, Γιάννης Μπέζος, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Άννα Παναγιωτοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ελένη Ράντου και Σοφία Φιλιππίδου

About Author