Νινιάν Οι περιπέτειες ενός ευτυχισμένου Νάνου, που έγινε δυστυχισμένος Γίγαντας –Thisisus.gr

Νινιάν Οι περιπέτειες ενός ευτυχισμένου Νάνου, που έγινε δυστυχισμένος Γίγαντας –Thisisus.gr

Έχουμε συνηθίσει όλα τα παιδικά βιβλία να έχουν το ίδιο ύφος και έχουμε συνηθίσει να είναι παιδική λογοτεχνία. Αυτό εδώ το βιβλίο είναι διαφορετικό! Είναι ένα βιβλίο σαν παλιό παραμύθι! Έχει Νάνους, Γίγαντες, μια πονηρή αλεπού που μιλάει, τον Αφέντη του Βορρά και τα πέρατα της Γης. Ένα βιβλίο Μαγικό και παραμυθένιο… έτσι ακριβώς όπως το χρειαζόμαστε. Ο Νινιάν είναι εδώ να μας ταξιδέψει!

Νινιάν Οι περιπέτειες ενός ευτυχισμένου Νάνου, που έγινε δυστυχισμένος Γίγαντας

Ο Νινιάν είναι ο πρίγκιπας των Νάνων που αγάπησε την πριγκίπισσα των Γιγάντων και για χάρη της, για να τον αγαπήσει αποφάσισε να αλλάξει και να γίνει κι εκείνος γίγαντας! Σ’ αυτό το παραμυθένιο βιβλίο υπάρχουν και ηθικά διδάγματα κι απ’ όλα, όμως επειδή είναι καλά φτιαγμένο σαν παραμύθι πρέπει να τα ανακαλύψεις μόνο σου ταξιδεύοντας στην μαγική ιστορία! Ένα έχω να σας πω…. Μέχρι και Σκοτεινό Φίδι θα συναντήσετε!

Μια ιστορία με δράση και ανατροπές αλλά και Happy end όπως αξίζει στα καλά Παραμύθια! Μας μαθαίνει πόσο δύσκολο είναι να θέλουμε να είμαστε ο εαυτός μας αλλά και πόσο πολύτιμο ταυτόχρονα! Πόσο δύσκολη είναι η κοινωνική αποδοχή αλλά και πόσο σπουδαίο να βρίσκουμε έστω και μέσα από τις δυσκολίες τον πραγματικό μας εαυτό!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε λοιπόν τις περιπέτειες του Νινιάν και βρεθείτε να ανοίγετε το μπαούλο των λησμονημένων ευχών για να βρείτε ξεχασμένα μυστικά! Είμαι σίγουρη ότι θα σας ταξιδέψει όπως κι εμάς!

Δοκιμάστε να φτιάξετε όπως κι εμείς πολύχρωμους Νάνους από ρολά χαρτί υγείας… κάστρα και ότι άλλο αποφασίσετε με την φαντασία σας! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα λατρέψετε τον Νινιάν κι όλους τους Νάνους αλλά και τους Γίγαντες μαζί!

Αυτό πάντως που κρατώ από αυτό το βιβλίο είναι ότι το γέλιο και το χαμόγελο μας είναι από τα πολυτιμότερα αγαθά!

Συγγραφέας:Βησσαρία Ζορμπά-Ραμμοπούλου

Εκδόσεις: Σαίτης

*Το βιβλίο έχει τιμηθεί με τον Έπαινο θεατρικού έργου από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Μια Φορά και ένας Ρο … ένα βιβλίο δράσης και γραμματικής ταυτόχρονα!

Πιτσιμπουίνοι, Μυστήριο στη Λίμνη Λαμπίκο

“Τα πρέπει και τα θέλω στου Σκιάχτρου το καπέλο” για κάθε θέλω χωρίς πρέπει

“Καροτένια όνειρα”, είναι υπέροχο να είσαι ο εαυτός σου

About Author