Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μας διαβάζει το Ανέβα Επίπεδο –Thisisus.gr

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μας διαβάζει το Ανέβα Επίπεδο –Thisisus.gr

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου είναι ένας και Μοναδικός όπως και τα βιβλία του! Όλα τα βιβλία του είναι ξεχωριστά. Είναι όμως και κάποια από αυτά που τα αγαπάμε ακόμα πιο πολύ! Ένα από αυτά είναι το Ανέβα Επίπεδο! Όταν μάλιστα μας το διαβάζει ο ίδιος ο συγγραφέας ,το βιβλίο ανεβαίνει πραγματικά ένα ‘’επίπεδο’’ παραπάνω!

Ο Νίκος έχει ένα χαρακτήρα στο ηλεκτρονικό του παιχνίδι, τον Σερ Νίκ Ανίκητο Υπερ Σούπερ Ιππότη! Είναι στο επίπεδο 99 και ετοιμάζεται να ανέβει επίπεδο και να πάει στο επίπεδο 100. Ώσπου εμφανίζεται μπροστά του ο Φόβος και Τρόμος σούπερ Μαχητής Τζόν…. Που όμως είναι μόλις στο επίπεδο 1! Τι θα γίνει άραγε; Πως θα καταφέρουν αυτοί οι δύο διαφορετικού επιπέδου χαρακτήρες να παίξουν παρέα;

Το «Ανέβα Επίπεδο» είναι ένα πρωτότυπο και αστείο παιδικό βιβλίο! Ένα παιδικό βιβλίο που θα κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον των παιδιών. Αυτό το διαφορετικό όμως που θα δείτε στο βίντεο του συγγραφέα είναι τα κινητικά παιχνίδια στα οποία μας εμπλέκει κρατώντας ο ίδιος ένα τηλεχειριστήριο φτιαγμένο από χαρτόκουτο και δίνοντας ρυθμό στις κινήσεις  μας! Με το Πράσινο πηδάτε…. με το μπλε ρίχνεται κουτουλιά! Ή μήπως όχι…. Δεν τα θυμάμαι καλά! Τρέχω να το ξαναδώ!

Το βίντεο είναι Υπερ Σούπερ Απολαυστικό και είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά θα αγαπήσουν το βιβλίο και την αφήγηση και θα ξετρελαθούν με τα παιχνίδια που θα παίξουν! Εμείς το λατρέψαμε οικογενειακώς!

Το βιβλίο “Ανέβα επίπεδο” του Αντώνη Παπαθεοδούλου και της Ίριδας Σαμαρτζή κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και θα το βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μας διαβάζει Τζάνι Ροντάρι

5 Βιβλία που θα τονώσουν την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών

Παραμύθια με την Ξένια Καλογεροπούλου

About Author