Ο κύριος Γιάννης γεμίσει «πνοή» τους τοίχους του Χαμόγελου του παιδιού -Thisisus.gr

Ο κύριος Γιάννης γεμίσει «πνοή» τους τοίχους του Χαμόγελου του παιδιού -Thisisus.gr

Τέλος καλοκαιριού , επισκέφτηκε το Σπίτι του Χαμόγελου του παιδιού, ο κύριος Γιάννης Κανίογλου με σκοπό να γεμίσει «πνοή» τους τοίχους του Σπιτιού, να ζωντανέψει με χρώματα και σχέδια τους τοίχους που «αγκαλιάζουν» τα όνειρα κάθε παιδιού που φιλοξενήθηκε σε αυτό.

Μικροί και μεγάλοι έπιασαν τα πινέλα και άρχισαν να αποτυπώνουν με χαρά το τοπίο που αντικρίζουμε πρώτο, με το που ανοίγουμε την πόρτα του Σπιτιού.

Σύμβολο: το αερόστατο με το Χαμόγελο του μικρού Ανδρέα που δίνει ελπίδα σε κάθε παιδί, να πετάξει ψηλά ωσότου φτάσει στον τελικό του προορισμό κοιτάζοντας από μακριά το μέρος όπου αγαπήθηκε και του δόθηκε φροντίδα με ισότητα και αξιοπρέπεια. Το Σπίτι μας.

Σήμερα 5 σχεδόν χρόνια μετά ήρθε και πάλι γεμάτος αγάπη να «συντηρήσει» το δικό του παιδί, το έργο του που τόσο καιρό συντροφεύει αθόρυβα στιγμές χαράς, λύπης, ενθουσιασμού, αγωνίας κι άλλων τόσων συναισθημάτων που μπορούν να διαδραματιστούν μέσα σε ένα χώρο γεμάτο παιδιά. Χαρακτηριστική του κουβέντα κάθε φορά που είναι δίπλα μας:

«Το Μόνο που με νοιάζει είναι να Χαμογελούν τα Παιδιά, μόνο έτσι υπάρχει ελπίδα».

Ο κύριος Γιάννης φροντίζει να δίνει αγάπη και να αποτυπώνει όνειρα παιδιών όπου αυτά υπάρχουν, σχολεία, θεραπευτήρια, Σπίτια .

Πηγή: Χαμόγελο του Παιδιού

About Author

Προσθέστε Σχόλιο

Your email address will not be published. Required fields are marked *