Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι στα Village Cinemas –Thisisus.gr

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και το Μαγικό Διαμάντι στα Village Cinemas –Thisisus.gr

Σύμφωνα με τον θρύλο, το Μαγικό Διαμάντι εκπληρώνει όλες τις ευχές του κατόχου του κάθε φορά που έχει πανσέληνο. Ο κακόβουλος πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν και η δαιμόνια βασίλισσα του Σιρίμα το έχουν επιτέλους αποκτήσει. Όμως, πριν η σελήνη γεμίσει, ο μικρούλης Μάρκο κλέβει το διαμάντι. Τυφλός από θυμό ο Μάγκα Καν εξαπολύει τους στρατιώτες-πιθήκους του για να εντοπίσουν τον νεαρό ληστή. Ο χαλαρός Πίνκι, εντωμεταξύ, ζει ήρεμα σε ένα χωριό, ενώ η Βερόνικα βαριέται και ονειρεύεται περιπέτειες. Το όνειρο της θα εκπληρωθεί, όταν ο Πειρατής Μαυροδόντης κάνει την εμφάνιση του, αναζητώντας το διαμάντι για να γεμίσει τα σεντούκια του χρυσό και πολύτιμα πετράδια. Ο Πίνκι και η Βερόνικα θα βρεθούν εν πλω μαζί του σε μία αναπάντεχη περιπέτεια προς αναζήτηση του Μαγικού Διαμαντιού.

Σημείωμα των δημιουργών

Ο Πειρατής Μαυροδόντης και ο κακός Πρίγκιπας της ζούγκλας Μάγκα Καν κυνηγάνε το Μαγικό Διαμάντι, ένα διαμάντι που μπορεί να εκπληρώσει κάθε ευχή.  Φήμες λένε ότι ο Πίνκι ξέρει πού είναι το διαμάντι και ο Πειρατής Μαυροδόντης τον απαγάγει. Η Βερόνικα θέλει να βοηθήσει τον φίλο της. Μεταμφιέζεται σε πειρατή και προσλαμβάνεται στο πλοίο. Στο ταξίδι τους θα συναντήσουν τον από καιρό χαμένο αδελφό του Πίνκι, τον Μάρκο. Τα τρία παιδιά βρίσκονται μπλεγμένα σε μεγάλες περιπέτειες, καθώς προσπαθούν να σταματήσουν τους δύο τρελαμένους αντιπάλους.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Θέλαμε να πούμε μια ιστορία για τη λαχτάρα της περιπέτειας, για αυτά που ευχόμαστε και για τη φιλία. Το κρυφό μήνυμα είναι ότι υπάρχει δύναμη στους πολλούς και όχι στο άτομο. Είναι μία ιστορία για την κατάχρηση της εξουσίας στο νησί του κακού Μάγκα Καν, μία ιστορία που δείχνει ότι τα παιδιά είναι πιο έξυπνα από τους μεγάλους. Ο αλητάκος του δρόμου μικρούλης Μάρκο καταλαβαίνει τι αξίζει πραγματικά στη ζωή όταν καλείται να διαλέξει ανάμεσα στο να γίνει ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο ή να σταθεί δίπλα στην οικογένεια και τους φίλους του. Η ταινία έχει πολύ χιούμορ και μουσική και απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τις περιπέτειες κινουμένων σχεδίων.

Σκηνοθεσία:ΡΑΣΜΟΥΣ Α. ΣΙΒΕΡΤΣΕΝ

Σενάριο:Ηθοποιοί:ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ:, ΝΤΙΝΟΣ ΣΟΥΤΗΣ, ΑΡΓΥΡΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ, ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΚΑΛΚΩΤΟΥ, ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΤΖΙΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΛΕΡΤΑ, ΥΡΩ ΛΟΥΠΗ, ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΤΣΑΚΟΥΛΗ

Διάρκεια:82 λεπτά

Πρεμιέρα:Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020

Χρονολογία παραγωγής:2019

Είδος ταινίας:ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ

Χώρα παραγωγής:ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ

About Author