Ο «Τεμπέλης Δράκος» σε Ταινία μικρού μήκους –Thisisus.gr

Ο «Τεμπέλης Δράκος» σε Ταινία μικρού μήκους –Thisisus.gr

Ο Τεμπέλης Δράκος που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, έγινε ταινία μικρού μήκους ! Με 3D πλέον τον Τεμπέλη δράκο μπορούμε να απολαύσουμε περισσότερο τις περιπέτειες του. Μια καταπληκτική δουλειά που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Ο αγαπημένος Τεμπέλης Δράκος του Γιώργου Χατζηπιερή μέσα από την Μοναδική φωνή του Σωκράτη Μάλαμα είναι ένα τραγούδι που κρατάει συντροφιά στα παιδιά εδώ και χρόνια! Ήρθε η ώρα λοιπόν το βίντεο του τραγουδιού να γίνει ταινία μικρού μήκους μέσα από την Σκηνοθεσία και τον  Αnimation Σχεδιασμό του  Γιάννη Ζιόγκα και του Φωκίωνα Ξένου.

Θα δούμε τον Τεμπέλη Δράκο και την τεμπέλικη ζωή του από κοντά καθώς επίσης και την σπηλιά του, τα χαλιά του και τους φοβερούς και τρομερούς ιππότες που του κρατούσαν συντροφιά!

Στην 3D ταινία οι ήρωες μας ζωντανεύουν και είναι πολύ καλύτεροι απ’ ότι τους φανταζόμασταν! Με ζωηρά χρώματα και ειδικά εφέ είναι σαν να ζωντανεύει η μουσική ιστορία μπροστά στα μάτια μας!

Την ταινία δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς παρά να την αγαπήσουμε όπως της αξίζει και όπως αξίζει και στον Τεμπέλη Δράκο που είναι το αγαπημένο τραγούδι των παιδιών!

Αγαπήστε το κι εσείς με την σειρά σας!

Το CD “Ο Τεμπελης Δρακος Και Αλλες Ιστοριες…” μπορείτε να το βρείτε εδώ

Διαβάστε επίσης:

«Ραπαμύθια» Ραπάρουμε με τα κλασσικά παραμύθια και τον Δημήτρη Μεντζέλο

Ακούστε τον Τρελαντώνη της Πηνελόπης Δέλτα από τον Δημήτρη Πιατά

Ακούστε δωρεάν το παραμύθι “Ο λαγός και η χελώνα”

Ακούστε δωρεάν το παραμύθι “Τα τρία γουρουνάκια”

About Author

1 Σχόλιο

  • by Χαρά Posted 26 Ιουνίου 2020 9:19 πμ

    Πολύ ωραία ιστορία!!

Τα σχόλια είναι κλειδωμένα.