Ο Τσάρλι γίνεται Μαμούθ Μια διασκεδαστική περιπέτεια γεμάτη ζωντάνια Thisisus.gr

Ο Τσάρλι γίνεται Μαμούθ Μια διασκεδαστική περιπέτεια γεμάτη ζωντάνια Thisisus.gr

Ο Τσάρλι γίνεται Μαμούθ Μια διασκεδαστική περιπέτεια γεμάτη ζωντάνια

Ο Τσάρλι είναι ένα μικρό αγόρι, που μπορεί να παίρνει τη μορφή ζώου! Το κάνει με επιτυχία; Όχι! Μεταμορφώνεται σε ό,τι ζώο θέλει; Όχι! Πηγαίνουν όλα καλά και δεν έχει μπλεξίματα; Καλά το μαντέψατε …. και πάλι Όχι!

Ένα παιδικό βιβλίο με χιούμορ που διασκεδάζει μικρούς και μεγάλους! Ένα παιδικό βιβλίο με τρομερά ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα ζώα. (Ναι καλά το μαντέψατε ξανά, ο Τσάρλι μεταμορφώνεται σε πολλά ζώα) Ένα παιδικό βιβλίο που ανάμεσα σε όλα τα άλλα μηνύματα που μας περνάει, όπως την ανεκτίμητη αξία της φιλίας, μας μιλάει και για το επίπονο θέμα του διαζυγίου των γονιών.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ένα παιδικό βιβλίο που τα παιδιά δεν θα θέλουν να αφήσουν από τα χέρια τους και θα τα κάνει να ξεκαρδιστούν από τα γέλια!

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

Πως γίνεται θα αναρωτηθείτε, ένα παιδικό βιβλίο να μιλάει για το διαζύγιο και για τα τόσο δύσκολα συναισθήματα που προκαλεί και να είναι διασκεδαστικό; Κι όμως γίνεται με ένα δικό του μοναδικό, καταπληκτικό τρόπο! Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να ταυτιστούν με τα επώδυνα συναισθήματα που βιώνει ο Τσάρλι, όταν οι γονείς του καυγαδίζουν αλλά και όταν του ανακοινώνουν το διαζύγιο τους, αλλά και να γελάσουν με την ψυχή τους! Τα παιδιά έχουν την δυνατότητα να ταυτιστούν χωρίς κόπο με τις δυσκολίες γενικότερα και να τις αντιμετωπίσουν σαν κομμάτι της ζωής. Και φυσικά πριν και πάνω απ’ όλα έχουν ανάγκη να διασκεδάσουν! Έτσι λοιπόν θα απολαύσουν τον Τσάρλι να διηγείται τις μεταμορφώσεις του και τις αστείες, γεμάτες ζωντάνια περιπέτειες του! Ο Τσάρλι μεταμορφώνεται σε……. Ούπς παραλίγο να αποκαλύψω κάτι….!

Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Ο Τσάρλι ΜακΓκάφιν είναι ένας αληθινός υπερήρωας.
Έχει καταφέρει να ελέγξει την παράξενη ικανότητά του να μεταμορφώνεται σε ζώα – και μάλιστα την έχει χρησιμοποιήσει για να αντιστρέψει τους όρους του παιχνιδιού με τον νταή του σχολείου, τον Ντίλαν.
Όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που ο Τσάρλι δεν μπορεί να ελέγξει, όπως είναι οι καβγάδες ανάμεσα στους γονείς του –που τον κάνουν να ανησυχεί περισσότερο από ποτέ–, καθώς και οι μυστηριώδεις εξαφανίσεις ζώων που συμβαίνουν σε όλη την πόλη – και που μπορεί να έχουν σχέση και με τον ίδιο τον Τσάρλι.
Θα μπορέσει ο Τσάρλι να ξεδιαλύνει το μυστήριο των ζωο-απαγωγών πριν ανακαλύψουν όλοι το μεγάλο του μυστικό…;

H τρίτη ιστορία με τον Τσάρλι, για να ρίξεις το γέλιο της αρκούδας.

Μερικές φορές το να περιγράψεις ένα πολύ καλό παιδικό βιβλίο αποδεικνύεται δύσκολο! Έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στο να αποκαλύψεις όλες τις λεπτομέρειες που το κάνουν ξεχωριστό και στο να πεις απλά “Είναι τέλειο!”. Εμείς αυτή τη φορά θέλουμε να τα κάνουμε και τα δυο!

Καλή ανάγνωση Σοφία

Συγγραφέας: Κόουπλαντ Σάμ Εικονογράφηση: Σάρα Χορν

Εκδόσεις: Ψυχογιός

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ.

About Author