Οι Φοβερευνητές! Η παιδική σειρά του Netflix που θα λατρέψετε -Thisisus.gr

Οι Φοβερευνητές! Η παιδική σειρά του Netflix που θα λατρέψετε -Thisisus.gr

Μα ποιοι είναι αυτοί οι Φοβερευνητές;

Έχετε Netflix;

Σας αρέσουν τα μυστήρια;

Έχετε και παιδιά; Τέλεια!

Αν διαθέτετε και χιούμορ βρήκα κάτι να αγαπήσουμε παρέα! Ένα θα σας πω…. Φοβερευνητές! Ναι καλά το καταλάβατε, είναι φοβεροί και είναι ερευνητές.

Όταν ξεκίνησε ο γιός μου να βλέπει τους Φοβερευνητές δεν περίμενα ότι θα μπορούσα να κολλήσω με μια κατά τ’ άλλα παιδική σειρά. ! Τέσσερις έξυπνοι μαθητές ξεκινούν το δικό τους γραφείο ερευνών και τραβούν με βίντεο τις περιπέτειες τους, ενώ γίνονται γρήγορα φίλοι στην πορεία.

Οι Φοβερευνητές είναι μια αυστραλιανή παιδική τηλεοπτική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Robyn Butler και Wayne Hope και μεταδόθηκε στο ABC Me και το Netflix εκτός Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 21 Ιουνίου 2019. και προτάθηκε για τα βραβεία AACTA στην κατηγορία καλύτερου παιδικού προγράμματος.

Μια τόσο καλογυρισμένη σειρά που θα σας αφήσει άφωνους! Μια σειρά με χιούμορ, πλοκή, δράση αλλά και ηθικά διδάγματα για τα παιδιά. Όταν μια δουλειά είναι τόσο καλή δεν χρειάζεται να πεις πολλά για να την διαφημίσεις. Τι περιμένετε; Φτιάξτε ποπ κορν και απολαύστε την μαζί με τα παιδιά σας.

Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα!

Σας αφήνω τώρα, γιατί βγήκαν τα καινούργια επεισόδια….!

About Author