Οι Καλύτερες Κατασκευές με θήκες αυγών –Thisisus.gr

Οι Καλύτερες Κατασκευές με θήκες αυγών –Thisisus.gr

Κατασκευές με θήκες αυγών

Δεν υπάρχουν καλύτερες χειροτεχνίες από αυτές που ανακυκλώνουν υλικά που δεν χρειαζόμαστε πλέον και τα μετατρέπουν σε υπέροχα παιχνίδια! Αγαπάμε ιδιαίτερα αυτές τις κατασκευές που κάνουν τα παιδιά να χαίρονται και παράλληλα ευνοούν το περιβάλλον! Εύκολες και γρήγορες κατασκευές λοιπόν με θήκες αυγών!

Πασχαλίτσες από το buggyandbuddy.com

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Το Βασικό μας υλικό όπως είπαμε είναι οι θήκες αυγών και εκτός από μαύρη και κόκκινη μπογιά, γι’ αυτές τις μοναδικές πασχαλίτσες θα χρειαστούμε ένα κομμάτι κόκκινο χαρτόνι, ψαλίδι και κόλλα, έναν μαύρο μαρκαδόρο και googly eyes …που είναι τα ματάκια! Αν σας αρέσουν οι πασχαλίτσες…. Θα έχετε έτοιμες τις δικές σας σε 2 λεπτά και θα είστε έτοιμοι για παιχνίδι! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ

Πιγκουίνοι από το onelittleproject.com

Υπέροχοι πιγκουίνοι που όλοι θα αγαπήσουν και το ίδιο εύκολοι όπως όλες οι κατασκευές που έχουμε συγκεντρώσει! Θα χρειαστείτε τις θήκες αυγών, μαύρη μπογιά, άσπρο και πορτοκαλί χαρτόνι, κόλλα και ματάκια! Δείτε αναλυτικά τους πιγκουίνους εδώ.

Πολύχρωμα κοτόπουλα από το typicallysimple.com

Πολύχρωμα πανέμορφα κοτόπουλα που μας φτιάχνουν το κέφι, εύκολα και γρήγορα! Θα χρειαστείτε εκτός από τις απαραίτητες θήκες αυγών, ένα πορτοκαλί χαρτί Α4, κόλλα και ψαλίδι, πολύχρωμες μπογιές και πινέλα και πολύχρωμα φτερά! Είμαι σίγουρη ότι τα συγκεκριμένα κοτόπουλα θα είναι τόσο όμορφα και αστεία όσο φαίνονται! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Καραβάκια από το www.woojr.com

Η Πιο καλοκαιρινή κατασκευή για το τέλος! Είμαι σίγουρη ότι αν βάλετε τα καραβάκια σας σε μια λεκάνη με νερό ή στην μπανιέρα ή σε μια πισίνα…. Μικρά και μεγάλα παιδιά θα ενθουσιαστούν! Θα χρειαστείτε και πάλι τις θήκες των αυγών, μπλε μπογιά, ένα καλαμάκι και ένα πολύχρωμο χαρτί για το πανί! Είμαι σίγουρη ότι θα διασκεδάσετε! Βρείτε όλα όσα χρειάζεστε αναλυτικά εδώ.

Καλές κατασκευές και καλά Παιχνίδια

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Η Καλύτερη Συνταγή για Σαπουνόφουσκες!

Πως θα φτιάξετε ένα μαγικό χαλί στον αυτοσχέδιο αργαλειό σας

Φτιάχνω το δικό μου παιχνίδι με Φακό

Καμπούμ Το παιχνίδι που λατρεύουν τα παιδιά 

About Author