Οι καλύτερες Πασχαλινές χειροτεχνίες για παιδιά –Thisisus.gr

Οι καλύτερες Πασχαλινές χειροτεχνίες για παιδιά –Thisisus.gr

Ψάξαμε και βρήκαμε για σας τις καλύτερες Πασχαλινές χειροτεχνίες για παιδιά! Σας τις παρουσιάζουμε και ελπίζουμε να διασκεδάσετε φτιάχνοντας Πασχαλινές κάρτες και λαγουδάκια μαζί με τα παιδιά σας!

Πασχαλινές Κάρτες Pop up πολύχρωμα κοτοπουλάκια από το Red Ted Art:

Πασχαλινές Κάρτες Pop up

Θα χρειαστείτε μόνο χαρτί κόλλα και ψαλίδι γι’ αυτές τις πολύχρωμες και ανοιξιάτικες pop up κάρτες που θα σας φτιάξουν την διάθεση! Όλα τα υπόλοιπα θα σας τα δείξει η Maggy μέσα από την φοβερή και εμπνευσμένη δουλειά της στο Red Ted Art! Ακολουθήστε πιστά τις οδηγίες της και θα εντυπωσιαστείτε με το αποτέλεσμα!

Πασχαλινές Κάρτες Pop up

Πασχαλινό Λαγουδάκι από εφημερίδα από το iheartcraftythings:

Πασχαλινό Λαγουδάκι από εφημερίδα

Μια από τις πιο απλές και όμορφες Πασχαλινές χειροτεχνίες για μικρά και μεγάλα παιδιά από το iheartcraftythings.com Θα χρειαστείτε μια εφημερίδα, ψαλίδι, κόλλα, ένα κουμπί για μύτη και λίγες κλώστες για τα μουστάκια του Πασχαλινού λαγού! Εύκολο και γρήγορο το πιο γλυκό Πασχαλινό λαγουδάκι! Ακολουθήστε τις οδηγίες βήμα βήμα και θα έχετε σε λίγα λεπτά έτοιμο το Πασχαλινό σας λαγουδάκι!

Χάρτινα Πασχαλινά διακοσμητικά Αυγά από το Krokotak:

Χάρτινα Πασχαλινά διακοσμητικά Αυγά

Διακοσμήστε το σπίτι σας με τα πολύχρωμα χάρτινα Πασχαλινά αυγά που θα φτιάξετε εύκολα και γρήγορα με τα εκτυπώσιμα αυγά του krokotak. Η ιδέα απλή και εύκολη αλλά το αποτέλεσμα όπως πάντα εντυπωσιακό! Θα χρειαστεί να εκτυπώσετε τα αυγά του krokotak και στην συνέχεια το μόνο που θα χρειαστείτε είναι οι μαρκαδόροι και οι ξυλομπογιές σας για να τα κάνετε πολύχρωμα και να τους δώσετε ζωντάνια και την δική σας πινελιά! Κόλλα και ψαλίδι όπως πάντα… και λίγη κλωστή για να κρεμάσετε τα φανταστικά αυγά σας! Διακοσμήστε όλο το σπίτι με τις υπέροχες δημιουργίες σας! Απλά πατήστε στο krokotak για την συνέχεια!

Πασχαλινές Κότες από πηλό από το krokotak!

Πασχαλινές Κότες

Εκτός από τα υπέροχα εκτυπώσιμα αυγά το krokotak συνεχίζει να μας δίνει έμπνευση και μας δείχνει πώς να φτιάξουμε εντυπωσιακές πασχαλινές κότες που θα διακοσμήσουν το σπίτι μας και θα μας διασκεδάσουν καθώς θα παίζουμε με τον πηλό! Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να βγάλουμε από τα ντουλάπια μας το αγαπημένο υλικό των παιδιών, τον πηλό! Τα υπόλοιπα θα τα δούμε βήμα βήμα στο βίντεο του krokotak που μας καθοδηγεί! Το αποτέλεσμα σούπερ εντυπωσιακό και ο χρόνος που θα αφιερώσουμε σίγουρα θα αξίζει!

Καλή διασκέδαση!

Σοφία

About Author