Οι καλύτερες χειροτεχνίες για του Αγίου Βαλεντίνου -Thisisus.gr

Οι καλύτερες χειροτεχνίες για του Αγίου Βαλεντίνου -Thisisus.gr

Οι καλύτερες χειροτεχνίες για του Αγίου Βαλεντίνου είναι αυτές που έχουν φτιαχτεί με αγάπη! Ψάξαμε και βρήκαμε για σας τις καλύτερες, τις πιο ζωηρές, τις πιο αγαπησιάρικες χειροτεχνίες απ’ όλες για να γιορτάσετε μαζί με τα παιδιά σας στις 14 Φλεβάρη!

Μόνο δάχτυλα και μπογιές!

Φτιάξτε την πιο όμορφη και ζωηρή κάρτα με τα μικρά χεράκια και χρωματιστές μπογιές! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τα δαχτυλικά αποτυπώματα του παιδιού σας και να διαλέξετε το αγαπημένο του χρώμα και την κάρτα που αγάπησε περισσότερο! Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες στο thebestideasforkids.

Καντίνσκι Αγίου Βαλεντίνου

Φτιάξτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την πιο ξεχωριστή και πολύχρωμη χειροτεχνία, ακολουθώντας την τεχνική του Καντίνσκι! Δημιουργήστε μια μοναδική κάρτα ή μια υπέροχη αφίσα για το δωμάτιο του παιδιού ή της τάξης! Κρατήστε το για τον εαυτό σας ή χαρίστε το δώρο σε κάποιον που αγαπάτε! Δείτε όλα όσα χρειάζεστε στο artycraftykids

Υπέροχες Πομ πομ καρδούλες!

Αγαπημένη χειροτεχνία από το αγαπημένο Hello Wonderful! Φτιάξτε μοναδικές καρδούλες και κάντε τες δώρο σε όλους όσους αγαπάτε! Διακοσμήστε το δωμάτιο των παιδιών ή την τάξη και χαρίστε χαρά και αγάπη! Εξάλλου αυτό είναι το νόημα! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο hellowonderful

Πασχαλίτσες του Αγίου Βαλεντίνου!

Έχετε ξαναδεί πιο όμορφη και χαρούμενη χειροτεχνία; Είμαστε σίγουρη πως θα την λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Αναζητήστε τις οδηγίες στο madetobeamomma και μετατρέψτε ένα χάρτινο πιάτο και δυο μανταλάκια στο πιο χαρωπό ζουζούνι για του Αγίου Βαλεντίνου! Σίγουρα θα σας ενθουσιάσει!

Τερατάκια του Αγίου Βαλεντίνου!

Υπέροχααα μοναδικά αγαπησιάρικα! Μπορείτε να τα πάρετε παντού μαζί σας, να τα χαρίσετε σε όσους αγαπάτε και να χαρείτε τόοσα πολλά παιχνίδια μαζί με τα παιδιά σας! Φτιάξτε τα οπωσδήποτε! Μπείτε για αναλυτικές οδηγίες στο consumercrafts Αξίζει να δείτε όλες τις κατασκευές της σελίδας γιατί είναι γεμάτες φαντασία και δημιουργικότητα!

Πολλά φιλιά! Σοφία

About Author