Οι καλύτερες χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης –Thisisus.gr

Οι καλύτερες χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης –Thisisus.gr

Το Thisisus.gr βρήκε για σας και τα παιδιά σας τις καλύτερες χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης! Φτιάξτε κατασκευές από ανακυκλώσιμα υλικά, φυτέψτε φυτά και λουλούδια μαζί με τα παιδιά σας και τέλος φτιάξτε πεντανόστιμα και εντυπωσιακά μπισκότα Γης για να κλείσει όμορφα η Μέρα σας!

Εύκολη και γρήγορη χειροτεχνία από το The inspiration edit

χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης

Πάρτε ψαλίδι και τα χρώματα σας και εκτυπώστε αυτή την όμορφη χειροτεχνία για την Παγκόσμια Ημέρα Γης. Το μόνο που θα χρειαστείτε αν θέλετε να την κάνετε ακόμα πιο εντυπωσιακή είναι τα Velcro. Όλα τα υπόλοιπα θα τα βρείτε αναλυτικά στο The inspiration edit.

Suncatcer 3d Μοναδική Κατασκευή από το Artful Parents

χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης

Μια μοναδική κατασκευή από μια ιστοσελίδα που αγαπάω πολύ, το ArtfulParents.com. Θα χρειαστείτε ένα παλιό κουτί, πλαστική διαφάνεια από αυτήν που ντύνουμε τα βιβλία των παιδιών μας και λουλούδια και φυτά που θα έχουμε μαζέψει μαζί με τα παιδιά μας! Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό!

Στολίδια Γης από  αλατοζύμαρο από το Little Bins Little Hands

χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι αλάτι, αλέυρι και λίγο σπάγκο για να κρεμάσετε τα στολίδια σας! Γεμίστε το Σπίτι με τα διακοσμητικά της Γης και βρείτε τον χρόνο για να μιλήσετε στα παιδιά σας για τον σεβασμό μου πρέπει να δείχνουμε στον πλανήτη μας! Βρείτε τον σύνδεσμο εδώ.

Μοναδικές ιδέες για κηπουρική για παιδιά από το Growing A Jeweled Rose

χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης

Κηπουρική με όλους τους τρόπους για παιδιά ώστε να γίνει πολύχρωμη και διασκεδαστική! Φανταστικές ιδέες για να διακοσμήσετε τον κήπο ή το μπαλκόνι σας με λουλούδια με κάθε τρόπο! Βρείτε τον σύνδεσμο εδώ.

Τα διάσημα μπισκότα Γης από το Munchkin Munchies

χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης

Και όπως σας έταξα για το τέλος τα διάσημα μπισκότα Γης από το munchkinmunchies.com Για να κλείσει η μέρα μας γλυκά με την πιο όμορφή και εντυπωσιακή συνταγή για να φτιάξουμε παρέα με τα παιδιά μας!

Γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Γης και ευαισθητοποιούμε τα παιδιά μας σε θέματα οικολογίας και σε θέματα που αφορούν την προστασία του περιβάλλοντος. Φροντίζουμε να κάνουμε δραστηριότητες με τα παιδιά μας στην φύση και να χρησιμοποιούμε όσο γίνεται φυσικά υλικά για τις κατασκευές μας ή υλικά ανακυκλώσιμα! Φτιάχνουμε χειροτεχνίες για την Παγκόσμια Ημέρα Γης συζητώντας τους τρόπους που μπορούμε να προστατέψουμε τον πλανήτη μας. Μια βόλτα στην φύση και στο δάσος, μας κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο τον πλανήτη μας και μας κάνει να θέλουμε να τον προστατέψουμε με όλη μας την ψυχή.

Με αγάπη

Σοφία Μητράκη

Διαβάστε επίσης τα άρθρα:

Φτιάξτε τα πιο όμορφα σπιτάκια!

Φτιάξτε αερόστατο μαζί με τα παιδιά σας!

Χειροποίητες δακτυλομπογιές

Η καλύτερη συνταγή για πλαστελίνη!

About Author