Οι πρώτοι 12 Μήνες του μωρού μου. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι Νέοι Γονείς – Thisisus.gr

Οι πρώτοι 12 Μήνες του μωρού μου. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι Νέοι Γονείς – Thisisus.gr

Οι πρώτοι 12 Μήνες του καθηγητή παιδιατρικής Ανδρέα Κωνσταντόπουλου είναι ένα βιβλίο που είναι απαραίτητο σε όλους τους νέους γονείς. Είναι ένα βιβλίο που είμαι σίγουρη ότι θα προσφέρει την ανακούφιση και την ασφάλεια που όλοι οι νέοι γονείς έχουν ανάγκη!

Οι πρώτοι 12 Μήνες με το μωρό μας είναι σίγουρα σπουδαίοι και γεμάτοι αγάπη και ζεστασιά. Θα γίνουν όμως ακόμα καλύτεροι αν σε αυτούς προστεθούν οι βασικές γνώσεις που μας προσφέρει απλόχερα το υπέροχο αυτό βιβλίο.

Από την πρώτη επαφή με το μωρό μας και το τάισμα του, στα 101 πιο συχνά ερωτήματα των νέων γονιών. Τι πρέπει να περιέχει η τσάντα του μωρού, κάθε πότε εξετάζει το παιδί ο παιδίατρος, τα πάντα για την περιποίηση του μωρού, για τον θηλασμό, την πιπίλα….. όλα όσα θέλουμε να ξέρουμε από την στιγμή που θα γυρίσουμε στο σπίτι, κρατώντας αγκαλιά το μωρό μας!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Η κινητική εξέλιξη του μωρού μας και τι μπορεί να κάνει σε κάθε στάδιο ανάπτυξης του, τα εμβόλια του, οι παθολογικές καταστάσεις του μωρού μας (τσίμπλες στα μάτια, ρινίτιδα, πυρετός, εμετός κτλ), ο ρόλος των τρίτων προσώπων στη ζωή του.  Όλα θα τα βρείτε σε αυτό το βιβλίο.

Ένα βιβλίο καλογραμμένο που περιέχει όλες μα όλες τις πληροφορίες που θα χρειαστούμε και είναι δοσμένες με έναν απλό και ευχάριστο τρόπο. Το βιβλίο σας το προτείνουμε χωρίς δισταγμό και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Συγγραφέας: Ανδρέας Κωνσταντόπουλος Καθηγητής Παιδιατρικής

Εκδόσεις: Μεταίχμιο

Με αγάπη Σοφία

About Author