Πώς να οργανώσουμε τέλεια την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα –Thisisus.gr

Πώς να οργανώσουμε τέλεια την ημέρα της Γιορτής του Πατέρα –Thisisus.gr

Τον Μπαμπά μας τον γιορτάζουμε κάθε μέρα αλλά η Γιορτή του Πατέρα είναι μια ξεχωριστή ευκαιρία να του το δείξουμε λίγο παραπάνω! Η αλήθεια είναι πως η αγάπη μας και μόνο αρκεί σε αυτές τις περιπτώσεις …. αλλά εμείς σκεφτήκαμε  να σας κάνουμε μερικές προτάσεις για να οργανώσετε μια υπέροχη μέρα μαζί με τον Μπαμπά!

Τρώμε παρέα πρωινό

Την Κυριακή είναι η Μέρα του Μπαμπά και δεν το ξεχνάμε από την αρχή! Ας ξεκινήσουμε λοιπόν φτιάχνοντας το αγαπημένο πρωινό του Μπαμπά και ας το απολαύσουμε παρέα! Σας προτείνουμε τα υπέρoχα pancakes εδώ και το μοναδικό κέικ φράουλας εδώ! Μερικές ακόμα ιδέες θα βρείτε εδώ. Ότι κι αν επιλέξετε θα είναι ξεχωριστό και η ημέρα σας θα ξεκινήσει σαν γιορτή!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Πηγαίνετε παρέα μια βόλτα

Κάθε οικογένεια είναι διαφορετική και περνάει τον χρόνο της με το δικό τη τρόπο! Σκεφτείτε λοιπόν τις αγαπημένες συνήθειες και τα αγαπημένα μέρη του Μπαμπά σας και φροντίστε να πάτε παρέα! Από το αγαπημένο του εστιατόριο μέχρι το αγαπημένο του μέρος για Βόλτες με το ποδήλατο ….εσείς ξέρετε τι ενθουσιάζει τον δικό σας Μπαμπά και πως θα τον κάνετε να περάσει αξέχαστα! Η Κυριακή είναι αποκλειστικά η δική του Μέρα και θα τον κάνετε να θυμάται το πόσο σπουδαία την γιορτάσατε παρέα!

Κάντε τα καλύτερα Δώρα

Τα καλύτερα και πιο σπουδαία Δώρα είναι πάντα η αγάπη μας και ο χρόνος που διαθέτουμε στους ανθρώπους που αγαπάμε! Αν όμως θέλουμε να κάνουμε ένα δώρο στον αγαπημένο μας Μπαμπά τότε καλό είναι να επιλέξουμε κάτι που θα έχουν φτιάξει τα ίδια τα παιδιά! Τα χειροποίητα δώρα κρύβουν όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον μας! Φτιάξτε όλοι μαζί μια ζωγραφιά ή ένα τραγούδι ….ακόμα και μια ιστορία με πρωταγωνιστή τον Καλύτερο Μπαμπά του κόσμου! Δείτε εδώ Εκτυπώσιμες Κάρτες για την γιορτή του πατέρα και τον υπέροχο Μπαμπά Σοκολάτα εδώ καθώς και το μικρό Βιβλίο του Μπαμπά που μπορείτε να το εκτυπώσετε εδώ και να το χαρίσετε στον Μπαμπά σας!

Κάντε Μοναδικές Εκπλήξεις

Είναι υπέροχο να ξέρουμε τις αγαπημένες συνήθειες του Μπαμπά μας και να θέλουμε την Ημέρα της γιορτής του Πατέρα να τον ευχαριστήσουμε. Είναι όμως ακόμα καλύτερο να κανονίσουμε μια σπουδαία έκπληξη που θα απογειώσει την μέρα μας! Οργανώστε μια έξοδο σε ένα πάρκο για πικ νικ και περάστε την ημέρα σας στην εξοχή! Φτιάξτε το αγαπημένο του γλυκό και απολαύστε το παρέα! Βρείτε παλιές φωτογραφίες και παλιές αναμνήσεις και καθίστε παρέα να διηγηθείτε ιστορίες από την παιδική ηλικία του δικού σας Μπαμπά! Βγείτε μια βραδινή βόλτα στην παραλία και κανονίστε ένα βραδινό οικογενειακό Μπάνιο! Ότι κι αν επιλέξετε θα κάνει την Μέρα του πατέρα να ξεχωρίζει από τις άλλες και να είναι διασκεδαστική για όλους!

Κάντε τη Μέρα να κλείσει Υπέροχα

Μετά από ένα υπέροχο πρωινο, πικ νικ ή ότι εσείς επιλέξετε και δώρα η μέρα για την Γιορτή του Πατέρα πρέπει να κλείσει όπως της αξίζει! Εσείς θα επιλέξετε τον τρόπο ανάλογα με το τι αρέσει περισσότερο στον αγαπημένο σας Μπαμπά! Διαλέξτε την αγαπημένη του ταινία και φτιάξτε ένα τεράστιο μπολ ποπ κορν και απολαύστε την παρέα αγκαλιά στον καναπέ! Κάντε βραδινό πάρτι στο μπαλκόνι! Φουσκώστε μπαλόνια, βάλτε μεζεδάκια και τα αγαπημένα σας πατατάκια και προσθέστε χορευτική μουσική! Το δικό σας πάρτι είναι έτοιμο! Φτιάξτε ένα αυτοσχέδιο κρεβάτι στο πάτωμα και περάστε το βράδυ σας παρέα με αστείες ιστορίες! Εσείς θα βρείτε τι θα κλέψει την καρδιά του δικού σας Μπαμπά!

Χρόνια Πολλάαα σε όλους τους Μπαμπάδες του Κόσμου!

Με αγάπη

Σοφία

About Author