Ουράνιο Τόξο Οι καλύτερες πολύχρωμες χειροτεχνίες -Thisisus.gr

Ουράνιο Τόξο Οι καλύτερες πολύχρωμες χειροτεχνίες -Thisisus.gr

Πολύχρωμες, χαρούμενες, διασκεδαστικές χειροτεχνίες που εντυπωσιάζουν μικρούς και μεγάλους! Χειροτεχνίες αγαπημένες με το αγαπημένο θέμα των παιδιών το Ουράνιο Τόξο! Διαλέξαμε για σας τις πολυχρωμότερες (δεν υπάρχει η λέξη, αλλά εδώ μιλάμε για ουράνιο τόξο) τις πιο όμορφες και αυτές που μας έκαναν να διασκεδάσουμε περισσότερο και σας τις παρουσιάζουμε με πολλή αγάπη!

Κολλάζ Ουράνιου Τόξου

Κολλάζ Ουράνιου Τόξου σε χαρτόνι και εδώ μπορούμε να πάρουμε μια ιδέα για το πως ανακυκλώσιμα υλικά μπορούν πολύ εύκολα να μετατραπούν σε έργα Τέχνης! Χαρτί γκοφρέ πολύχρωμο, πομ πομ, όλα παίρνουν την θέση τους και ετοιμάζονται να συνθέσουν το πιο όμορφο και το πιο παιχνιδιάρικο ουράνιο τόξο! Δοκιμάστε το σίγουρα! Από το υπέροχο artbarblog! Πατήστε εδώ να δείτε και άλλα μυστικά!

Ουράνιο Τόξο Ντέφι

Τα παιδιά αγαπούν το Ουράνιο Τόξο, τα παιδιά αγαπούν τα μουσικά όργανα…. δεν χρειάζεται να πω πολλά παραπάνω! Χάρτινα πιάτα, χρωματιστοί μαρκαδόροι και κουδουνάκια θα κάνουν την δουλειά τους και θα δημιουργήσουν το πιο εντυπωσιακό Ντέφι που έχετε δει ποτέ! Είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε! Δείτε στο kidscraftroom όλες τις λεπτομέρειες!

Ήλιος Ουράνιο Τόξο

Ένας υπέροχος χαρούμενος ήλιος και ένα πολύχρωμο Ουράνιο Τόξο που τον ακολουθεί! Μια πολύ εύκολη και πολύ εντυπωσιακή κατασκευή με απλά υλικά και ελάχιστο χρόνο που χρειάζεται για την κατασκευή της! Πολύ γρήγορα θα είστε έτοιμοι για παιχνίδι! Πατήστε στο easypeasyandfun και ξεκινήστε αμέσως!

Ουράνιο Τόξο με φίλτρα του Καφέ!

Αγαπημένη κατασκευή! Αγαπημένο Ουράνιο Τόξο! Θα σας φτιάξει την διάθεση και θα απολαύσετε πάρα πολύ την κατασκευή του! Δοκιμάστε το οπωσδήποτε μαζί με τα παιδιά σας! Θα χρειαστείτε φίλτρα καφέ και νερομπογιές γι αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα! Μπείτε στο ourkidthings για να δείτε αναλυτικά όλες τις οδηγίες που θα χρειαστείτε για την κατασκευή του!

Ουράνιο Τόξο Ανεμοδείκτης

Το easypeasyandfun προτείνει να χρησιμοποιήσετε το Ουράνιο Τόξο για να μετρήσετε την δύναμη του αέρα, όμως με όποιο τρόπο και αν χρησιμοποιήσετε αυτό το υπέροχο ουράνιο Τόξο το σίγουρο είναι πως θα το χαρείτε! Ρολό χαρτί υγείας που ανακυκλώνεται σε ένα από τα ομορφότερα παιχνίδια! Απολαύστε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Διακοσμητικό Ουράνιο Τόξο!

Εδώ ανεβάζουμε το επίπεδο δυσκολίας όμως πραγματικά το αξίζει! Θα χρειαστείτε αρκετό χρόνο και υπομονή για να τελειώσετε αυτό το ουράνιο τόξο, όμως θα το απολαμβάνετε για πολύ καιρό και είμαι σίγουροι πως θα είστε περήφανοι για την μοναδική κατασκευή σας! Βγάλτε βελόνες και κλωστές και αγοράστε τα απαραίτητα υλικά! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες καθώς και το βίντεο πατώντας εδώ!

Χρώματα ζωντανά και όλες αυτές οι κατασκευές είμαι σίγουρη πως θα σας αλλάξουν τη διάθεση και θα σας φτιάξουν το κέφι!

Καλά παιχνίδια με αγάπη Σοφία

About Author