Παιδικά βιβλία για το Πάσχα –Thisisus.gr

Παιδικά  βιβλία για το Πάσχα –Thisisus.gr

Το Πάσχα ήρθε και αυτή τη φορά έχουμε ανάγκη την συντροφιά των παιδικών βιβλίων πιο πολύ από ποτέ! Το Thisisus.gr σας προτείνει τα καλύτερα παιδικά βιβλία με θέμα το Πάσχα για να διαβάσετε μαζί με τα παιδιά σας. Βιβλία με όμορφες Πασχαλινές, ανοιξιάτικες εικόνες που μας βάζουν στο κλίμα των ημερών με τον πιο όμορφο τρόπο! Μας ταξιδεύουν έτσι όπως μόνο τα βιβλία ξέρουν να το κάνουν! Δείτε λοιπόν τις προτάσεις μας και ακολουθήστε μαζί με τα παιδιά σας τις μαγευτικές ιστορίες του Πάσχα μέσα από τα υπέροχα παιδικά βιβλία.

Που χάθηκαν τα αυγά;

Που χάθηκαν τα αυγά

«Γιατί ο Λάμπης παίρνει όλα τα μπράβο ενώ κάθε χρόνο φτιάχνουν μαζί με τη Φανή σοκολατένια αυγά για τα ζώα του δάσους; Ήρθε η ώρα η Φανή να καταστρώσει ένα σχέδιο και να χαρίσει στα ζώα το πιο ωραίο παιχνίδι για την Πασχαλιά.» Ένα εξαιρετικό παιδικό βιβλίο με πολύχρωμη εικονογράφηση από τις εκδόσεις Πατάκη για παιδιά προσχολικής ηλικίας. Ένα ευκολοδιάβαστο  Πασχαλινό παιδικό βιβλίο με εξαιρετική εικονογράφηση και όμορφα νοήματα. Ένα βιβλίο γραμμένο για το Πάσχα που μπορείτε να το διαβάζετε όλο τον χρόνο! Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα!

Εκδόσεις: Πατάκη
Συγγραφέας: Guillain Adam , Guillain Charlotte
Προτεινόμενη Ηλικία: 3 έως 6

Η Τσιου Τσιου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα

Η Τσιου Τσιου ψάχνει τον Λαγό του Πάσχα

Σε αυτό το βιβλίο, η Τσίου Τσίου ψάχνει παντού στην αυλή να βρει τον Λαγό του Πάσχα! Θα την βοηθήσεις να τον βρει; Ένα παιδικό βιβλίο μικρού σχήματος, από ανθεκτικό χαρτόνι, με κινούμενα μέρη, γεμάτα εκπλήξεις, που είναι ιδανικό για παιδιά από 1 έως 3 ετών. Με πολύχρωμες και εντυπωσιακές εικόνες έρχεται να εμπλέξει τα παιδιά σε ένα παιχνίδι αναζήτησης και παρατηρητικότητας! Για παιδιά από ενός έτους ένα χαριτωμένο παιδικό βιβλίο έτσι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι φτιαγμένο για την βρεφική ηλικία.

Εκδόσεις:  Ίκαρος
Συγγραφέας: Ho Jannie
Συντελεστές: Αντώνης Παπαθεοδούλου
Προτεινόμενη Ηλικία: 1 – 3

Που πήγε το Πάσχα;

Που πήγε το Πάσχα;

Η Νιάνια με μια απίθανη παρέα από κότες, αρνάκια και κουνέλια τριγυρνά και ψάχνει από πού έρχεται το Πάσχα! Κι όταν έχει έρθει, πού το βρίσκει κανείς; Στα καταστήματα με τα τρόφιμα; Στις σούβλες για τα αρνιά; Στις λαμπάδες-παιχνίδια; Ή μήπως στις ατέλειωτες ουρές των εθνικών οδών; Ίσως κάπου αλλού, που δεν πάει το μυαλό μας κι ας είναι τόσο απλό: Εκεί όπου η αγάπη και η θυσία έδωσαν στη ζωή αληθινή ουσία. Γιατί Πάσχα είναι η Ανάσταση της καρδιάς! Πάσχα είναι η ελπίδα! Μια όμορφη Ιστορία για το πραγματικό νόημα του Πάσχα από τον Βαγγέλη Ηλιόπουλο που πρέπει όλοι, μικροί και μεγάλοι να διαβάσουμε!

Εκδόσεις: Πατάκη
Συγγραφέας: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Ηλικία: +3

Καλές αναγνώσεις!
Σοφία

Διαβάστε επίσης:

5 Βιβλία που θα τονώσουν την φαντασία και την δημιουργικότητα των παιδιών

Αγαπημένα παιδικά βιβλία μυστηρίου!

About Author