Παιδικό Μουσείο Exploration | Πολιτιστικές Διαδρομές Οκτώβριος 2022 -Thisisus.gr

Παιδικό Μουσείο Exploration | Πολιτιστικές Διαδρομές Οκτώβριος 2022 -Thisisus.gr

Εξερευνήσεις στην πόλη του Ηρακλείου!

Το Παιδικό Μουσείο Exploration υποδέχεται τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου με εξερευνήσεις για όλη την οικογένεια! Διαλέξτε την διαδρομή που σας αρέσει περισσότερο και ελάτε να περπατήσουμε τα στενά της πόλης μας και να την ανακαλύψουμε μέσα από το… παιχνίδι!

Είστε έτοιμοι για περιπέτειες;

«Νερό από την πηγή» – Διαδρομή Νερού

Παρασκευή 07.10

Νύμφες, τρίτωνες, λουλούδια, δελφίνια, ιππόκαμποι … ένα θαλάσσιο βασίλειο κρύβεται στα στενά της πόλης του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι να ανακαλύψουμε τις ιστορίες του νερού του Χάνδακα; Ελάτε μαζί μας σε μια συναρπαστική «υπόγεια» εξερεύνηση στην πόλη του Ηράκλειου! Θα μεταμορφωθούμε σε νερουλάδες και θα εξερευνήσουμε τα μνημεία του νερού, θα ακούσουμε μύθους και θρύλους και θα αποκαλύψουμε όλα τα μυστικά της αρχιτεκτονικής!

Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες (05.00μμ – 07.00μμ) με σημείο εκκίνησης  την Πύλη του Αγίου Γεωργίου (Λεωφόρος Ικάρου).

«Το κυνήγι των 12 Θεών» – Διαδρομή Πόλης

Σάββατο 08.10

Ο βασιλιάς των θεών ταξιδεύει εσπευσμένα στο νησί της Κρήτης! Ο λόγος; Μα.. επειδή χάθηκαν όλοι οι θεοί από του Ολύμπου την κορυφή! Ένας δυνατός νότιος άνεμος φύσηξε για τα καλά στον Όλυμπο και από τότε όλοι οι θρόνοι έμειναν αδειανοί. Ελάτε μαζί μας σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού στην πόλη του Ηρακλείου! Με τη βοήθεια του Δία, λύνουμε γρίφους, εξερευνούμε μνημεία και ανακαλύπτουμε τους 12 θεούς του Ολύμπου. Δώδεκα θεοί μας περιμένουν κρυμμένοι σε δώδεκα σημεία στην πόλη του Ηρακλείου! Είστε έτοιμοι;

Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί τις απογευματινές ώρες (05.00μμ – 07.00μμ) με σημείο εκκίνησης την Πλατεία Ελευθερίας.

Η πολιτιστική διαδρομή «Το κυνήγι των 12 Θεών» απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 4 ετών και άνω και η πολιτιστική διαδρομή «Νερό από την πηγή» απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά από 7 ετών και άνω.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail edu@exploration.gr ή στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

Και… η εξερεύνηση στην πόλη ξεκινά!

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622

About Author

Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter

Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την προσπάθεια αποστολής του αιτήματός σας. ΠΑΡΑΚΑΛΩ προσπαθήστε ξανά.

This Is Us will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.