Παιδικός IANOS Αθήνας | musicArte | Μουσικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα -Thisisus.gr

Παιδικός IANOS Αθήνας | musicArte | Μουσικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα -Thisisus.gr

 «ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ»

Το Σάββατο 21 Μαΐου στις 12:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS καιη εκπαιδευτική μουσική ομάδα musicArte παρουσιάζουν το μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα«Ταξίδι στον υπέροχο κόσμο της κλασικής μουσικής».

Απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού και γονείς που αγαπούν την κλασική μουσική.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Πρόκειται για μία φιλική ξενάγηση στη κλασική μουσική. Για ένα μεγάλο, αλλά γρήγορο και ξέγνοιαστο, μουσικό ταξίδι με αφετηρία την αγάπη μας για τη κλασική μουσική και με πολλές … στάσεις! Θα αρχίσουμε από τους Βιβάλντι, Μότσαρτ, Μπετόβεν και θα καταλήξουμε στον Γ. Στράους και τον Ραβέλ.

Θα γνωρίσουμε τους συνθέτες ,την εποχή που έζησαν, τις χώρες που γεννήθηκαν, θα παίξουμε μουσική, θα τραγουδήσουμε, θα πούμε αστεία, θα μοιραστούμε εμπειρίες και θα απολαύσουμε με κάθε τρόπο τη μουσική των εμβληματικών συνθετών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.

Απαραίτητες οι τηλεφωνικές κρατήσεις θέσεων στα 6971987543 (Κατερίνα Παπαδάκου).

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/37xfxnG

Λίγα λόγια για την musicArte Η musicArte είναι μια ομάδα παιδαγωγών, μουσικών, καλλιτεχνών και εμπνευσμένων δασκάλων με μουσική δράση που δημιουργήθηκε το 2010. Η ομάδα σχεδιάζει και υλοποιεί εκπαιδευτικά μουσικά προγράμματα, μουσικές παραστάσεις-παρουσιάσεις και μουσικά δρώμενα για παιδιά, εφήβους και ενήλικους. Συνεργάζεται με σχολεία, εκπαιδευτικούς φορείς και πολιτιστικούς οργανισμούς. Εκτός από τα παραπάνω κάθε χρόνο πραγματοποιεί ετήσιους διαγωνισμούς πιάνου και κιθάρας. Ο φετινός θα πραγματοποιηθεί 24-26 Ιουνίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Πληροφορίες για την musicArte στο https://www.musicarte.gr/

About Author