Πεθύμησες ρυζόγαλο; Συνέχισε να διαβάζεις!
Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να παρουσιάσουμε το γνωστό σε όλους μας ρυζόγαλο. Μια μικρή λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους! Και τώρα με την πανεύκολη συνταγή που θα σας δώσουμε θα γίνει μια από της αγαπημένες σας συνταγές! Πιάστε το γάλα από το ψυγείο και το ρύζι από το ντουλάπι και ετοιμαστείτε!
Υλικά που θα χρειαστείτε:
1 μπουκάλι Γάλα (1 λίτρο)
8 κουταλιές της Σούπας Ρύζι γλασέ ή Καρολίνα
4 κουταλιές της Σούπας Ζάχαρη ή Μέλι
2 κουταλιές της Σούπας κρέμα Άνθος Αραβοσίτου
Κανέλα σε σκόνη
Εκτέλεση:
Βάζετε το Γάλα σε μια κατσαρόλα και περιμένετε να πάρει βράση. Αμέσως μετά προσθέστε το Ρύζι και την Ζάχαρη και τα αφήνετε για 15 λεπτά ή μέχρι να βράσει το ρύζι. Σε ένα μπολ βάζουμε την κρέμα Άνθος αραβοσίτου και την ανακατεύουμε με λίγο κρύο γάλα. Προσθέτουμε την κρέμα μέσα στην κατσαρόλα ανακατεύοντας συνέχεια και μέχρι να δούμε ότι το ρυζόγαλο μας έχει πάρει μια πιο κρεμώδη υφή. Σερβίρετε το ρυζόγαλο σε ατομικά μπολάκια και πασπαλίστε με λίγη κανέλα!
Φτιάξτε το για πρωινό, για επιδόρπιο, για βραδινό, για ένα εύκολο γλυκό! Γενικά φτιάξτε το και απολαύστε το!
Καλή επιτυχία και καλή όρεξη!