Πανελλήνια πρωτιά στο σκάκι για τυφλό μαθητή από το Άργος -Thisisus.gr

Πανελλήνια πρωτιά στο σκάκι για τυφλό μαθητή από το Άργος -Thisisus.gr

Ο Γιώργος Γαμβρουλάς από το 5ο Δημοτικό Σχολείο Άργους κέρδισε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων

Τυφλός μαθητής από το Άργος κέρδισε την πρώτη θέση στο σκάκι, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων, που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά.

Πρόκειται για τον Γιώργο Γαμβρουλά, μαθητή του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους, ο οποίος βραβεύτηκε από από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, Δημήτριο Σιφάκη, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο σκάκι, πανελληνίως.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση: «Η Περιφερειακή Ένωση Τυφλών Ανατολικής Πελοποννήσου και ο Σύλλογος Τυφλών Ν. Αργολίδας «Η ΙΡΙΔΑ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πρωτιά και την βράβευση του μέλους μας Γιώργου Γαμβρουλά και μαθητή του 5ου δημοτικού σχολείου Άργους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκακιού Τυφλών και Μερικώς Βλεπόντων, που διεξήχθη σε κεντρικό ξενοδοχείο του Πειραιά, από τον Πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών Κο Δημήτριο Σιφάκη. Του ευχόμαστε καλή πρόοδο, να έχει πάντα επιτυχίες που τόσο αξίζει και τα σκαλοπάτια της ζωής του να είναι ακούραστα!».

About Author