«Πάντα θα σ’ αγαπώ Παππού» η αγάπη όλα τα μπορεί! –Thisisus.gr

«Πάντα θα σ’ αγαπώ Παππού» η αγάπη όλα τα μπορεί! –Thisisus.gr

Αν ψάχνετε ένα τρυφερό παραμύθι για την σχέση ενός εγγονού με τον παππού του τότε το έχετε βρει. Το «Πάντα θα σ’ αγαπώ παππού» της Πηγής Γρύλλη είναι η ιστορία ενός ανοικού παππού με τον εγγονό του.

Μια ιστορία η οποία πραγματεύεται τους πολύτιμους δεσμούς της οικογένειας και τα ευεργετικά οφέλη της αγάπης!

Ο μικρός Νικόλας αγαπάει πολύ τον παππού του και έχουν δημιουργήσει παρέα έναν δικό τους κόσμο με μπόλικο παιχνίδι και όμορφη μουσική. Ώσπου η άνοια επισκέπτεται τον παππού του Νικόλα και όλα αλλάζουν…

Στην συνέχεια της ιστορίας θα δούμε πως η κατανόηση και η άνευ όρων αγάπη είναι αυτή που δίνει λύση σε όλα τα προβλήματα!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

«Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραίος,

Σ’ αγαπώ γιατί είσαι εσύ.

Κι ότι δεν μπορεί ο νους μας,

Η αγάπη το μπορεί!»

Μια τρυφερή ιστορία που είμαι σίγουρη ότι θα φέρει δάκρυα συγκίνησης στα μάτια των μεγάλων και θα λειτουργήσει σαν ένα απαλό χάδι του παππού, στα μάτια των παιδιών. Η Πηγή Γρύλλη με το πηγαίο ταλέντο της μας ταξιδεύει σε μια μοναδική σχέση… αυτή του εγγονού Νικόλα με τον παππού του.

Ένα εξαιρετικό παραμύθι μέσα από το οποίο τα παιδιά μαθαίνουν να δέχονται τα προβλήματα της τρίτης ηλικίας και να εκτιμούν την πολύτιμη σχέση με τον παππού τους! Γιατί πάντα θα αγαπάμε τους παππούδες μας. Πάντα και ότι κι αν γίνει!

Το «Πάντα θα σ’ αγαπώ παππού» είναι ένα βιβλίο που διαβάσαμε παρέα με τον γιό μου και μας συγκίνησε και τους δύο. Μας έδωσε το ερέθισμα να μιλήσουμε για τον δικό μας παππού κι ας λείπει πλέον από κοντά μας. Ένα καταπληκτικό παιδικό βιβλίο που το προτείνω ανεπιφύλακτα!

Το βιβλίο «Πάντα θα σ’ αγαπώ παππού» απέσπασε Έπαινο Ιστορίας Βραχείας Φόρμας για παιδιά 3-6 ετών, από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά το 2017. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΣΑΪΤΗΣ σε εικονογράφηση της Μάρως Αλεξάνδρου.

Για ηλικίες 5+

Συνεχίστε να διαβάζετε μαζί με τα  παιδιά σας!

Με αγάπη

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

“Λίνος, ο δρακουλίνος “, ένα παραμύθι για τη διαφορετικότητα

“Καροτένια όνειρα”, είναι υπέροχο να είσαι ο εαυτός σου

Ο Νέλο και το μαγικό πινέλο – ένα βιβλίο για τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας

“Ο Γίγαντας” – ένα παραμύθι για την απώλεια

About Author