Παραμυθόλογα μια ραδιοφωνική εκπομπή γεμάτη υπέροχα Παραμύθια –Thisisus.gr

Παραμυθόλογα μια ραδιοφωνική εκπομπή γεμάτη υπέροχα Παραμύθια –Thisisus.gr

Αν αγαπάτε τα παραμύθια, αυτή την εκπομπή θα την αγαπήσετε. Αν αγαπάτε τα ξεχωριστά παραμύθια, αυτή την εκπομπή θα την λατρέψετε! Μια μοναδική ραδιοφωνική εκπομπή, όσο και η Λίζη Χανδακάρη που βρίσκεται πίσω από το μικρόφωνο! Τα Παραμυθόλογα, με τα παραμύθια και τις μουσικές τους είναι έτοιμα να μας ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους. Και να μας προσφέρουν απλόχερα αυτή τη μαγεία που όλοι έχουμε ανάγκη στην καθημερινότητα μας!

Κάθε Κυριακή στις 18:30-20:00 τα “Παραμυθόλογα” με την Λίζη Χανδακάρη σας ταξιδεύουν στον κόσμο του λαϊκού παραμυθιού σε όλα τα σημεία του ορίζοντα με αφηγήσεις που έρχονται μέσα από το πέρασμα του χρόνου ολάκερου!

Στα “Παραμυθόλογα” καταφτάνουν εκλεκτοί καλεσμένοι,κάθε μήνα γίνονται κληρώσεις με λαϊκά παραμύθια από τις εκδόσεις Αποπειρα, ακούγονται παραμυθιακά νέα και τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι…Μένουμε σπίτι και λέμε παραμύθια!

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 Μαζί με τις αφηγήσεις της Λίζης Χανδακάρη φιλοξενούνται κι άλλοι αφηγητές μέσω ηχογραφήσεων. Ακούστε τα “Παραμυθόλογα” δημιουργήστε τις δικές σας εικόνες και βρείτε την αλήθεια μέσα από το ψέμα των παραμυθιών γιατί με τα παραμύθια κοιμούνται οι μικροί και ξυπνάνε οι μεγάλοι! Σημείο συνάντησης ο Syzefxi.gr

Καλές ακροάσεις!

Διαβάστε επίσης:

Παραμύθια με την Ξένια Καλογεροπούλου

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου μας διαβάζει Τζάνι Ροντάρι

Ραδιόφωνο για παιδιά! Η καλύτερη παιδική μουσική στην εκπομπή «Κόκκινο Ποδήλατο»

Βόλτα με ένα αερόστατο στο καλύτερο παιδικό ραδιόφωνο

About Author