Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, ετοιμάσαμε και μοιράσαμε τα Πασχαλινά Κουλουράκια μας! Σας έχουμε μια εύκολη και γρήγορη λύση από τον Γρηγόρη Στυλιανού! Δοκιμάστε να φτιάξετε την συνταγή για τα Πασχαλινά Κουλουράκια που μας προτείνει ο Γρηγόρης και θα εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα θα τα φτιάξετε. Αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα, θα εκπλαγείτε από την μοναδική γεύση τους! Καλέστε τα παιδιά σας να φτιάξετε τα κουλουράκια παρέα και να χαρείτε μαζί αυτή την όμορφη διαδικασία αλλά και να παίξετε με την ζύμη τους! Τα παιδιά θα το απολαύσουν και θα το κρατήσουν στην μνήμη τους σαν την πιο όμορφη Πασχαλινή ανάμνηση!
Υλικά που θα χρειαστούμε για τα Πασχαλινά Κουλουράκια:
- 1 μεγάλο κουτί γάλα Νουνού 400γρ
- 3 ποτήρια νερού Ζάχαρη
- 8 Αυγά
- 2 κιλά αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι αμμωνία
- 4 βανίλιες
- Βιτάμ 450 γραμμαρίων
Οδηγίες για τα Πασχαλινά Κουλουράκια:
Παίρνουμε το Βιτάμ και την ζάχαρη και τα χτυπάμε για 5 λεπτά με το μίξερ σε ένα μεγάλο μπολ. Στην συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά και ανακατεύουμε το μείγμα.

Ζεσταίνουμε το γάλα για πολύ λίγο (1 ή 2 λεπτά) και ρίχνουμε την αμμωνία μέσα στο ζεστό γάλα.
Ανακατεύουμε και πάλι το μείγμα μας με την ζύμη.
Ρίχνουμε 4 βανίλιες στο μπολ μας και στην συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι στο μείγμα. Στην συνέχεια πλάθουμε τα κουλουράκια μας σε ότι σχήμα θέλουμε και δημιουργούμε με την φαντασία μας!
Καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση!
*Ευχαριστούμε τον Γρηγόρη Στυλιανού για την συνταγή
Μην ξεχνάτε να βλέπετε περισσότερες συνταγές για σας και για τα παιδιά σας στο Thisisus.gr.