Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα ραβδιά για τις σαπουνόφουσκες –Thisisus.gr

Πώς να φτιάξετε πολύχρωμα ραβδιά για τις σαπουνόφουσκες –Thisisus.gr

Οι σαπουνόφουσκες είναι άκρως καλοκαιρινές, αισιόδοξες και ταξιδιάρικες! Γι’ αυτό κι εμείς σας δείξαμε πώς να φτιάχνετε μόνοι σας σαπουνόφουσκες με τον καλύτερο τρόπο! Αν δεν θυμάστε, η συνταγή είναι εδώ. Και τώρα ήρθε η σειρά για τα πολύχρωμα ραβδιά …

Μετά τις σαπουνόφουσκες λοιπόν ήρθε η ώρα να σας πούμε βήμα βήμα πως θα κάνετε τα πιο πολύχρωμα ραβδιά για να χαρείτε τις σαπουνόφουσκες του καλοκαιριού με τον καλύτερο τρόπο! Και αν σας τελειώσει το υγρό για τις σαπουνόφουσκες γίνονται τα καλύτερα ραβδιά για μάγους και πριγκίπισσες!

Υλικά που θα χρειαστούμε για τα πολύχρωμα ραβδιά:

  • Σύρμα Πίπας
  • Χάντρες ή ό,τι άλλο θέλετε για να στολίσετε τα ραβδιά σας
  • Κουπάτ

Πως γίνεται:

Πολύχρωμα Ραβδιά Thisisus.gr

Η Διαδικασία είναι πολύ πολύ απλή! Παίρνετε τα κουπάτ από το playdough των παιδιών ή από τα κουλουράκια της κουζίνας και το σύρμα πίπας (το βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία) και ξεκινάτε! Για κάθε ραβδί θα χρειαστείτε τουλάχιστον 2 με 3 σύρματα, ανάλογα με το πόσο πολύχρωμα θέλετε τα ραβδιά σας! Το πρώτο σύρμα το τυλίγετε γύρω από το κουπάτ και το σφίγγετε για να πάρει το σχήμα του. Στη συνέχεια στριφογυρίζετε τις άκρες για να κρατήσετε το σχήμα και βγάζετε το κουπάτ. Παίρνουμε ένα ακόμα σύρμα και το ενώνουμε με το πάνω μέρος αφού το έχουμε διπλώσει στη μέση. Εδώ μπορείτε να προσθέσετε και δυο χρώματα για να κάνετε πολύχρωμο το ραβδί σας! Τέλος βάλτε χάντρες ή ότι άλλο θέλετε για να διακοσμήσετε τα ραβδιά σας!

Καλά παιχνίδια και καλή διασκέδαση!

Σοφία

Διαβάστε επίσης:

Η Καλύτερη Συνταγή για Σαπουνόφουσκες!

Οι Καλύτερες Κατασκευές με θήκες αυγών

Πώς να φτιάξετε Ηφαίστειο από λεμόνια!

Εκτυπώστε Δωρεάν το μικρό Βιβλίο του Μπαμπά

About Author