Πως να φτιάξετε τις καλύτερες κατασκευές με υλικά της Φύσης! -Thisisus.gr

Πως να φτιάξετε τις καλύτερες κατασκευές με υλικά της Φύσης! -Thisisus.gr

Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο είναι σημαντικό να πούμε πως πρώτα απ’ όλα μαθαίνουμε στα μικρά παιδιά να επεμβαίνουν όσο λιγότερο γίνεται στη Φύση και γι’ αυτόν τον λόγο τους μαθαίνουμε να συλλέγουν ήδη πεσμένα φύλλα και λουλούδια! Αν παρ’ όλα αυτά έχετε συνηθίσει μετά από μια βόλτα στη φύση να βγάζετε κρυμμένους θησαυρούς από τις τσέπες των παιδιών σας ,τότε σας έχουμε τον τρόπο να τους αξιοποιήσετε δημιουργικά!

Λουλουδένιες κορνίζες

Απλό εύκολο και ιδιαίτερα όμορφο διακοσμητικό για το δωμάτιο των παιδιών και όχι μόνο. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι φούρνος μικροκυμάτων και μια κορνίζα με διπλό τζάμι για να εντυπωσιάσει η δημιουργία σας! Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Πολύχρωμα Ραβδιά

Κάνοντας βόλτα στο βουνό ή στη θάλασσα, το μόνο σίγουρο είναι πως τα παιδιά θα μας φέρουν πέτρες και βότσαλα μαζί με τα αγαπημένα τους κλαδιά! Με ή χωρίς χρώματα και διακόσμηση, τα αγαπημένα κλαδιά των δέντρων έχουν πάντα την ιδιότητα να μεταμορφώνονται και να δίνουν άλλη διάσταση στο παιδικό παιχνίδι! Ραβδιά μάγισσας και μάγου, σκήπτρα, σπαθιά και μπαστούνια , μόνο τα παιδιά ξέρουν τις μαγικές τους δυνάμεις! Δοκιμάστε μαζί με τα παιδιά να τα μεταμορφώσετε και να τα κρατήσετε για το αγαπημένο τους παιχνίδι! Πα΄ρτε μερικές όμορφες ιδέες στο alisaburke.blogspot πατώντας εδώ.

Λουλουδένια στέμματα και μάσκες

Αν το σκεφτούμε καλά…. από πάντα μας άρεσε να φοράμε λουλούδια στα μαλλιά! Τι πιο όμορφο λοιπόν και τι πιο κοντά στη φύση από ένα στέμμα από φύλλα ή λουλούδια! Φροντίστε να μαζέψετε τα ήδη πεσμένα και βάλτε όλο σας το ταλέντο στη διακόσμηση! Πατήστε εδώ για να πάρετε περισσότερες ιδέες!

Φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά πινέλα

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αγαπήσουμε τη φύση από το να χρησιμοποιήσουμε τα υλικά της! Μαζέψτε πεσμένες πευκοβελόνες και πεσμένα φύλλα και φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά πινέλα που θα χαρίσουν ιδιαίτερη τεχνοτροπία στα έργα σας! Δοκιμάστε να μαντέψετε από πριν τις γραμμές που θα σας χαρίσει το κάθε ξεχωριστό πινέλο που θα φτιάξετε! Δείτε αναλυτικά τις οδηγίες πατώντας εδώ.

Σχεδιάστε με φύλλα

Ίσως η πιο δημιουργική κατασκευή! Μαζέψτε λοιπόν τα πεσμένα φύλλα, τα κλαδάκια και όλα όσα μπορούν να σας βοηθήσουν στις δημιουργίες σας! Δώστε καινούργια πνοή και δείτε τη φαντασία των παιδιών να ζωντανεύει τα υλικά της φύσης και να τα κάνει μικρά έργα Τέχνης! Δείτε εδώ για να πάρετε λίγη έμπνευση!

Χρήσιμα Διακοσμητικά

Κρατήστε ζωντανή τη φύση στο σπίτι σας και φτιάξτε διακοσμητικά που θα σας χαρίσουν ανοιξιάτικες στιγμές όλες τις εποχές του χρόνου! Φτιάξτε μια ζύμη με το γνωστό αγαπημένο αλατοζύμαρο και κρατήστε τα αγαπημένα σας λουλούδια για πάντα. Διακοσμήστε τον τοίχο σας και το μπαλκόνι, φτιάξτε σουβέρ και διακοσμητικά! Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες!

About Author