Προσφορές παιδικών βιβλίων των εκδόσεων Πνοή – Thisisus.gr

Προσφορές παιδικών βιβλίων των εκδόσεων Πνοή – Thisisus.gr

Προσφορές παιδικών βιβλίων απο τις εκδόσεις Πνοή για να μπορούμε να απολαύσουμε τα ωραιότερα ταξίδια στις χαμηλότερες τιμές. Είτε είσαι γονιός και θέλεις να χαρίσεις στα παιδιά σου κι άλλα μαγικά ταξίδια μέσα απο τον κόσμο των βιβλίων, είτε είσαι θείος, θεία, παππούς , γιαγιά ακόμα και νονός, νονά, αυτές οι προσφορές σε ενδιαφέρουν. Μην τις χάσεις!

Οι προσφορές παιδικών βιβλίων αφορούν δύο μοναδικά πακέτα όπως παρουσιάζονται αναλυτικά πιο κάτω.

Πρώτο πακέτο προσφοράς στα 22 Ευρώ: Στην τιμή των 22 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις τρία αγαπημένα παραμύθια: την Κουτσή κιθάρα, το Νέλο με το μαγικό πινέλο και την Χαμένη Κόρη.

Πρώτο πακέτο προσφοράς που αφορά τα εξής παραμύθια: Η κουτσή κιθάρα, Ο Νέλο και το μαγικό πινέλο και η Χαμένη κόρη.

Πρώτο πακέτο προσφοράς

  1. Η κουτσή κιθάρα, της Μαρίνας Φραγκεσκίδου, σε εικονογράφηση Amelia: Ένα παραμύθι για τη σημασία της αυταγάπης, το μπούλινγκ και την αξία της φιλίας και της αποδοχής. Η κουτσή κιθάρα βρίσκεται στη δεύτερη χιλιάδα. Περίληψη: Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει σε μια κιθάρα αν χάσει μία της χορδή; Θα μπορέσει άραγε να παίξει μουσική, έστω και κουτσή; Κι αν ναι, πώς θα είναι οι μελωδίες που θα δημιουργεί; Αυτά και άλλα πολλά θα έρθει να σας τα απαντήσει η Ρουζ, μια ξεχωριστή κιθάρα. Στην περιπέτειά της έχει σύμμαχους καλούς: Τον φίλο της, τον Μπλου, τη δασκάλα, τη Λίνα τη Μαντολίνα, και φυσικά τη μαμά κιθάρα, που μας μαθαίνουν πως τίποτα δεν είναι αδύνατον όταν το θέλουμε πολύ, απλώς μερικές φορές πρέπει να βρούμε κι άλλους τρόπους για να πραγματοποιήσουμε τις επιθυμίες μας. Το σίγουρο είναι πώς μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα, αρκεί να έχουμε επιμονή, θέληση και λίγο φως στην καρδιά. Το παραμύθι περιέχει CD με αφήγηση του παραμυθιού και τρία μελοποιημένα τραγούδια.
  2. Ο Νέλο και το μαγικό πινέλο, της Βάνας Μαυρίδου, σε εικονογράφηση Τομαζίνα Αρμάου: Ένα παραμύθι για την αυτοπεποίθηση και τη δύναμη που κρύβουμε μέσα μας. Περίληψη: Ο Νέλο, ένα μικρό αγόρι που δεν έχει πολλούς φίλους, αντιμετωπίζει τη μοναχικότητά του μέσα από τη ζωγραφική. Ένα αναπάντεχο γεγονός θα τον βοηθήσει να νιώσει αυτοπεποίθηση και να ξεχωρίσει μέσα από το μοναδικό ταλέντο, που μέχρι τότε δεν ήξερε ότι έκρυβε μέσα του. Μια ιστορία για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που δυσκολεύονται να πιστέψουν στον εαυτό τους και χρειάζονται κάποιον ή κάτι για να τα παρακινήσει.
  3. Η Χαμένη Κόρη, της Μαίρης Κολοβού,σε εικονογράφηση Σπύρου Σκούταρη: Ένα παραμύθι για την αξία της διεκδίκησης και της ιστορίας μας. Περίληψη: Μια ομάδα παιδιών επισκέπτεται το Μουσείο της Ακρόπολης και γνωρίζει την κλεμμένη Καρυάτιδα, τη “Χαμένη Κόρη”. Είναι δυνατόν τα παιδιά να συνομιλήσουν μαζί της και ν’ ακούσουν τον κρυφό καημό της; Θα μπορέσουν οι ευαίσθητες ψυχούλες με τις παράτολμες πράξεις τους να αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη σύμφωνα με τα δικά τους κριτήρια; Ένα παραμύθι που επιδιώκει να προβληματίσει γονείς και εκπαιδευτικούς και να παροτρύνει τα παιδιά να γνωρίσουν την Ιστορία μας μέσα από τα εκθέματα του Μουσείου.

Το δεύτερο πακέτο είναι ίσης αξίας , στα 22 ευρώ και αφορά τα εξής παραμύθια:

Δεύτερο πακέτο προσφοράς με τα παραμύθια: “Ο Γίγαντας”, “Ρίνος το πιο ξεχωριστό μπαλόνι” και “Κοντά στον ήλιο”.

Δεύτερο πακέτο προσφοράς

  1. Ο Γίγαντας, του Νίκου Καρμοίρη, σε εικονογράφηση Γιώργου Σγουρού: Ένα βιβλίο για την απώλεια και τη σημασία του “προσφέρω και μαθαίνω”. Περίληψη: Έχετε δει ποτέ Γίγαντα; Να πατά στο χώμα και να τρίζει η γης; Να μαζεύει τους καρπούς μεμιάς από τα δέντρα; Να σηκώνει ανθρώπους στα χέρια του; Κι όμως κάποτε υπήρχε ένας Γίγαντας που ζούσε σε κάποιο χωριό δίπλα στο ποτάμι. Ήταν αγαπητός απ’ όλους, αλλά ένα αγόρι, ο μικρός Λεωνίδας, τον φοβόταν. Μέχρι που μια τυχαία συνάντηση μαζί του τον έκανε ν’ αλλάξει γνώμη… Μια ιστορία για τις φοβίες και τη δύναμη της φιλίας. Ένα τρυφερό παραμύθι με πολλαπλά μηνύματα αισιοδοξίας, για τη σημασία των υγιών προτύπων στη ζωή ενός παιδιού και για τον κύκλο της ζωής που δεν κλείνει ποτέ…
  2. Ρίνος, το πιο ξεχωριστό μπαλόνι, της Ζωής Παπαδάκη σε εικονογράφη Αγγελικής Δρακάκη: Ένα βιβλίο για τη διαφορετικότητα και τη μοναδικότητα του καθενός μας. Περίληψη: Πώς νιώθει άραγε κάποιος όταν είναι διαφορετικός από τους άλλους; Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, ο Ρίνος, είναι ένα μικρό κίτρινο μπαλόνι σε αντίθεση με τους εντυπωσιακούς κατοίκους της Μπαλονούπολης. Μέσα από μια συναρπαστική περιπέτεια, ο μικρός Ρίνος θα καταφέρει να δώσει ένα μάθημα ζωής σε όλα τα μπαλόνια της πόλης και θα ανακαλύψει ότι η πραγματική ομορφιά και η μοναδικότητα δεν βρίσκονται σε έναν καθρέπτη… αλλά βαθιά μέσα μας.
  3. Κοντά στον ήλιο, της Λίτσας Καποπούλου σε εικονογράφηση Άννας Τσιλιγκίρογλου – Φαχαντίδου : Ένα βιβλίο γνώσης της μυθολογίας, των αρχαίων θεών και των πλανητών, για να μπορέσει να γίνει η γνώση δύναμη. Περίληψη: Ο φεγγαροαστρούλης Φεγγούλης και ο φίλος του, Ουρανούλης, γνωρίζουν τον θεό του Ήλιου, Απόλλωνα, τον δίδυμο αδελφό της θεάς του Φεγγαριού, Άρτεμης. Ο Απόλλωνας συγκινείται από την ευγένεια που έχουν τα δύο πλασματάκια και αποφασίζει να τα πάρει μαζί του για μια βόλτα με το άρμα του. Ο Φεγγούλης κι ο Ουρανούλης περνούν χρόνο κοντά στον Ήλιο. Χαίρονται, μαθαίνουν, διδάσκονται. Ο Απόλλωνας τους μιλάει για τον Ουρανό, τη Γη, την Ελλάδα και τους διηγείται τις ιστορίες του Φαέθοντα και του Ίκαρου. Στο τέλος της ημέρας οι δύο αδελφικοί φίλοι επιστρέφουν στη φεγγαρογειτονιά τους ενθουσιασμένοι.

Και οι δύο προσφορές παιδικών βιβλίων αξίζουν, πιστέψτε μας.

Για όλα τα υπόλοιπα βιβλία των εκδόσεων Πνοή ισχύει έκπτωση 10% στην αγορά ενός βιβλίου και 20% για αγορές δύο βιβλίων και άνω με δωρεάν αποστολή.

Προσφορά για αγορές δυο βιβλίων και άνω.

Γεμίστε τις μέρες και τις στιγμές σας με βιβλία για να μπορέσετε να ταξιδέψετε σε άλλα μέρη μακρινά, κάτι που έχουμε ιδιαίτερη ανάγκη τις τελευταίες μέρες.

About Author