Τι να προσέξουμε με τα σπρέι προσωρινής βαφής μαλλιών – Thisisus.gr

Τι να προσέξουμε με τα σπρέι προσωρινής βαφής μαλλιών – Thisisus.gr

Ο αγαπημένος μας κομμωτής, Νίκος Μουχτάρουγλου , μας συμβουλεύει όσον αφορά τις εναλλακτικές μεθόδους βαφής και συγκεκριμένα τη χρήση σπρέι προσωρινής βαφής μαλλιών.

Μιλήσαμε μαζί του και τον ρωτήσαμε ποια η γνώμη του για τις εναλλακτικές μεθόδους που κυκλοφορούν για προσωρινή βαφή ρίζας και μας είπε: “τα σπρέι που κυκλοφορούν για προσωρινή βαφή ρίζας είναι χρήσιμα εαν τα χρησιμοποιούμε σωστα. Τα εφαρμόζουμε μόνο σε ώρα ανάγκης και μετά τα αφαιρούμε. Δεν πρέπει να μένουν στο δέρμα μας για ώρες. Τα χρησιμοποιούμε σαν τα προϊόντα μακιγιάζ, το εφαρμόζουμε και μετά λουζομαστε ή τα αφαιρούμε τοπικά, αλλιώς δημιουργούν προβλήματα στο δέρμα. Εχουν έρθει πολλές κυρίες στο κομμωτήριο με πρόβλημα στο τριχωτό λόγο κακής χρήσης αυτών των προϊόντων

Γι αυτό φίλες και φίλοι προσοχή! Όσο #μένουμε_σπίτι ας αφήσουμε τα μαλλιά μας να ξεκουραστούν όσο γίνεται κι ας χρησιμοποιούμε οτι θεωρούμε σωστό τόσο όσο χρειάζεται. Όχι λοιπόν στις υπερβολές στα σπρέι προσωρινής βαφής μαλλιών, γιατί θα τρέχουμε να το μαζέψουμε μετά.

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Διαβάστε επίσης:

Φροντίστε τα μαλλιά σας με σπιτικές μάσκες μαλλιών

Ρίζα, το μεγαλύτερο πρόβλημα των γυναικών στην καραντίνα

About Author