Πρωταπριλιάτικα αστεία για να κάνετε στα παιδιά σας! –Thisisus.gr

Πρωταπριλιάτικα αστεία για να κάνετε στα παιδιά σας! –Thisisus.gr

Ηρθε επιτέλους η Πρωταπριλιά και σήμερα μας χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ άλλοτε να γελάσουμε με την ψυχή μας και να διασκεδάσουμε μαζί με τα παιδιά μας!

Στο δικό μας το σπίτι η Πρωταπριλιά είναι απαράβατο έθιμο και τα δυο στρατόπεδα (εγώ και ο γιός μου) ετοιμαζόμαστε από το προηγούμενο βράδυ ώστε να είμαστε έτοιμοι χωρίς αμφιβολία!

Οι Προτάσεις πολλές και εσείς θα μπορέσετε να διαλέξετε τι ταιριάζει στο δικό σας χιούμορ αλλά και στην ηλικία του παιδιού σας!

– Έξω χιονίζει! Το έξω χιονίζει είναι κυρίως για μικρές ηλικίες …αλλά ποτέ δεν ξέρεις σε ένα νυσταγμένο παιδί τι μπορεί να πιάσει! Την ώρα που ανοίγετε το πρωί τα παντζούρια για να πείτε καλημέρα, πρέπει να φωνάξετε με έκπληξη και όλο το θεατρικό σας ταλέντο! Έλα έλαααα να δείς…. Έξω χιονίζει!

– Οι μικρότερες παντόφλες! Αφού σηκωθεί το παιδί σα από το κρεβάτι και είναι έτοιμο να ντυθεί βγάλτε του τα περσινά του ρούχα πάνω στο κρεβάτι και αν είστε τόσο οργανωμένοι όσο εγώ…. Τις περσινές παντόφλες! Αναρωτηθείτε μαζί μήπως μετατράπηκε σε γίγαντα! Μα γιατί δεν του κάνουν τα ρούχα του και οι παντόφλες!

– Το ροζ γάλα! Βγάλτε το χρώμα ζαχαροπλαστικής και ρίξτε λίγες σταγόνες από το κόκκινο μέσα στο γάλα του παιδιού σας πριν το σερβίρετε! Μπορείτε επίσης να βάλετε χρώμα ζαχαροπλαστικής μέσα στο μπουκάλι και έτσι όταν το παιδί πάει να σερβιριστεί μόνο του θα δει το ροζ γάλα να τρέχει από το μπουκάλι! Η φάρσα αυτή έχει εγγυημένη επιτυχία σε παιδιά όλων των ηλικιών! Δοκιμάστε άφοβαα!

Το πρωινό μας ροζ γάλα!

– Αλουμινόχαρτο στα παπούτσια! Αυτή η παράδοση ξεκίνησε από τον γιό μου. Αφού εγώ του έβγαζα τις μικρότερες παντόφλες αυτός μου έβαζε μπαλάκια από αλουμινόχαρτο στις δικές μου παντόφλες! Έτσι λοιπόν το χρησιμοποίησα κι εγώ και του βάζω ένα μικρό μπαλάκι μέσα στο παπούτσι του! Μόλις πάει να το φορέσει καταλαβαίνει και πάλι ότι το παπούτσι δεν του κάνει! Λέτε να έγινε και πάλι γίγαντας;

Φροντίστε την σημερινή μέρα να την περάσετε γελώντας με τα παιδιά σας έστω και αν αποφασίσετε να μην βάλετε αλουμινόχαρτο στα παπούτσια! Ας είναι η σημερινή μέρα μια μέρα ατελείωτης διασκέδασης! Εξάλλου μικροί μεγάλοι το έχουμε ανάγκη!

Υγ. Ο γιος μου είχε βάλει ένα κομματάκι σελοτέιπ στην βρύση του μπάνιου και όταν πήγα το πρωί να πλύνω τα δόντια μου το νερό πεταγόταν σαν πίδακας…. Έχει μάθει από τους καλύτερους…. Αλλά αυτό σημαίνει μόνο ένα πράγμα…. Ο Πόλεμος της Πρωταπριλιάς ξεκίνησε!

Με αγάπη Σοφία

About Author